Uw auto leasen bij Crum

Crum Lease is een universele merk onafhankelijke leasemaatschappij die gespecialiseerd is in maatwerk lease oplossingen voor het MKB. Oprecht meedenken met de ondernemer en investeren in een langdurige relatie staan hierin centraal.

Maatwerklease

De eisen die u stelt aan uw wagenpark veranderen mee met de ontwikkelingen in uw bedrijf. Wij denken graag met u mee, zodat uw wagenpark kan meebuigen met die ontwikkelingen.

Startende ondernemer?

Ook een startende ondernemer moet met goed gereedschap kunnen werken. Als uw bedrijf nog niet lang bestaat, kunt u nog geen jaarcijfers en dergelijke tonen. Op basis van een gezond ondernemingsplan kijken wij dan toch naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden om een nieuwe auto tot uw gereedschap te maken.
Uiteindelijk is de starter van nu de ondernemer van de toekomst.

Voorloopauto en vervangend vervoer

Crum Lease garandeert u mobiliteit: in afwachting van uw nieuwe leaseauto stelt Crum Lease u, per direct, een voorloopauto ter beschikking. In het geval van reparatie of onderhoud krijgt u, indien opgenomen in het contract, een vervangende auto in de overeengekomen klasse.

Crum pechhulp

Pechhulpservice op de Crum Lease manier: Kosteloze, uitgebreide hulpverlening. Dag en nacht in heel Europa. Niet alleen bij "grote" pechgevallen, maar ook als het gaat om een lekke band. Een premium service gedurende de gehele looptijd van uw leasecontract.

afspraak maken voor lease advies


 Crum Lease meerdere merken en modellen

De verkoper laat een nieuwe auto zien