Ruitschade herstellen

Controleer uw voorruit geregeld op schade door steentjes. Kleine sterretjes kunnen zich verspreiden en het glas doen barsten. Veel sterretjes kunnen door onze monteurs worden verholpen. Wij vullen de beschadiging met een speciale transparante kunsthars, zodat de beschadiging bijna niet meer is te zien. De voorruit is daarmee weer helemaal veilig en het sterretje zal na het vullen niet meer doorscheuren.

Indien u een Wa + Casco verzekering op uw auto heeft, dan kunnen wij het sterretje, na ontvangst van een kopie van uw ‘’groene kaart’’, voor u kosteloos herstellen.
Als er een scheur in uw voorruit zit is het belangrijk dat u deze z.s.m. door een originele voorruit laat vervangen. Natuurlijk een originele Ford voorruit omdat Ford bij het construeren van uw auto een aantal belangrijke functie voor uw voorruit heeft bedacht, waarbij Ford als beste weet aan welke eisen uw nieuwe voorruit weer moet voldoen. Tevens gebruiken onze techneuten de door Ford voorgeschreven ruitenlijm, zodat u zeker weet dat uw auto weer origineel is en u er veilig mee kunt rijden.

Ook voor een gebroken zij- of achterruit bent u bij de Crum Autobedrijven op het juiste adres voor een originele en veilige reparatie. En uiteraard zuigen wij uw auto netjes uit na een ruitbreuk.

 Direct een afspraak plannen

De serviceadviseur neemt de schade aan de auto op