Ford Ranger

Ford Ranger

De Ford Ranger heeft een reputatie als een pick-up die overal komt en alles kan; een reputatie die hij echt heeft verdiend.

En de nieuwe Ranger bevestigt deze reputatie dubbel en dwars met verschillende upgrades op het gebied van design, capaciteit en technologie.

Bewezen functionaliteit gaat hand in hand met uitstekende prestaties en brandstofverbruik, een aantal opmerkelijke technologieŽn en geavanceerde stijl.

Robuust gebouwd

Met het vermogen om tot 1403 kg* te vervoeren, 3500 kg** te trekken en tot 800 mm diep door water te rijden, is de nieuwe Ranger meer dan een capabel voertuig.

Dit is een voertuig waarop u kunt vertrouwen in de ruwste omstandigheden en voor de zwaarste werkzaamheden, terwijl u elke dag weer geniet van een uitzonderlijke rijervaring.

*Het bruto laadvermogen is afhankelijk van het geselecteerde model en de marktbeschikbaarheid
**160 PS/200 PK 4x4 met trekas en geremde aanhanger

Slim gemaakt

Spraak- en touchbesturing met Ford SYNC2 met een nieuw 8"-kleurenscherm. Adaptive Cruise Control met Forward Alert, een Lane Keeping System, Traffic Sign Recognition en Driver Alert: deze nieuwe functies zijn nu ook beschikbaar voor een voertuig dat al zeer goed is uitgerust.

Verbeteringen van motor en transmissie, zoals Auto Stop Start en nieuwe Final Drive Ratio's, plus een nieuw Electric Power Assisted Steering-systeem (elektrische stuurbekrachtiging), dragen bij aan een ongekend brandstofverbruik en CO2-uitstoot van 6,5L/100km (43,5mpg) en 171g/km. De nieuwe Ranger is dus de ideale keuze voor zowel zakelijk als persoonlijk rijden, voor werk en plezier.