Ford Transit

Ford Transit

Bestelauto van het jaar

Op woensdag 24 september vond de uitreiking plaats van de Bestelauto van het jaar 2015. En weer heeft Ford bedrijfswagens, net als in 2014, deze prijs gewonnen!


De jury heeft gesproken, en maakte de Bestelauto van het Jaar 2015 bekend. De bestelauto die als beste uit de bus is gekomen, is opnieuw een geheel nieuw model bestelauto dat er met de winst vandoor gaat. De Bestelauto van het Jaar 2015 is de Ford Transit.


De Ford Transit is zelfs 452 keer Bestelauto van jaar, gezien de vele lengtes, hoogtes en mogelijkheden van dit compleet nieuwe model!


De Ford Transit als winnaar, met zeer hoge scores op de onderdelen, kilometerkostprijs, functionaliteit en uitstraling, iets waar we als Ford zeer trots op zijn. Het bijzondere aan de uitslag was dat de winnaar van vorig jaar, de Transit Custom, dit jaar tweede werd, voor concurrenten zoals Mercedes, Volkswagen en Renault.


Veel mogelijkheden

De Ford Transit is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met verschillende opties. Kijk eens in de brochure of bij de modellen Transit Chassis of Transit Minibus en vindt de transit die bij u past.