Ford Transit Custom

Ford Transit Custom

De nieuwe Transit Custom zet de norm voor efficiŽntie en functionaliteit, verhoogt uw productiviteit en zal ongetwijfeld indruk maken op uw klanten. Hij verdient dus zonder meer de prestigieuze award International Van of the Year.


De Transit Custom is het middelgrote model van onze nieuwe Transit-serie. Hij heeft het beste brandstofverbruik in zijn klasse, met name dankzij brandstofbesparende ECOnetic technologieŽn zoals Ford Auto-Start-Stop en Smart Regenerative Charging. Zijn comfortabel en duurzame interieur zal uw werkdag aangenamer maken - vooral in de cabine, die dienst doet als mobiel kantoor. Ook de laadruimte van de bestelauto en de Kombi is toonaangevend voor deze categorie met de keuze tussen een H1 standaarddak of een H2 verhoogd dak, in zowel de L1 met korte wielbasis als de L2 met lange wielbasis. En of u nu kiest voor de bestelauto, de bestelauto met dubbele cabine of de Kombi, ze komen allemaal met veel geavanceerde functionaliteiten: van Ford SYNC met Voice Control tot MP3- en telefoonaansluitingen.

Crum video over de Ford Transit Custom 

Bekijk hieronder de video gemaakt door business tv over de Ford Transit Custom bij ons bedrijf! We praten over de financiŽle aspecten, maken een testrit en gaan op bezoek bij een klant. Ook is de auto van binnen en buiten te zien vanaf 6.45 minuten op de video.