Houten 030 - 63 44 100 Vianen 0347 - 37 36 36 Culemborg 0345 - 51 57 57

€ 16.500,-

rijklaarprijs

Over deze BURTON

Deze bijzonder mooie Citroen Burton verkeert in 100% concours conditie en verkopen wij in consignatie voor de huidige eigenaar. De huidige eigenaar heeft deze mooie Burton in 2 jaar geheel nieuw opgebouwd. Als donor auto is een Citroen 2CV6 gebruikt, waarvan alle autotechnische delen zijn gerestaureerd en gereviseerd om daarna zorgvuldig op een geheel nieuw chassis te starten met de bouw van deze Nederlandse Sportwagen de ''Citroen Burton''. Naast de zeer mooi restaureerde en gereviseerde onderdelen zijn er heel veel nieuwe onderdelen gebruikt (ook alle aan slijtage onderhevige onderdelen zijn vernieuwd) om de auto te bouwen naar het niveau waarin hij nu verkeert, echt niet van nieuw te onderscheiden. De motor is opgewaardeerd met nieuwe cilinders van de Citroen Visa waarmee de auto een cilinderinhoud heeft van 650cc en 15% meer motorvermogen als de 2CV6 en heeft sinds de auto in 2013 door her RDW gekeurd werd nog geen 900 km gereden. Het ontbreken van de tijd om mooie routes te rijden met deze heerlijke cabriolet heeft de eigenaar doen besluiten om ons te vragen om de auto in consignatie voor hem te verkopen. De vorige eigenaar heeft de auto in 2016 laten taxeren bij een erkend taxateur en die heeft de auto in deze staat getaxeerd op € 18.000,-. Uiteraard is het taxatie rapport bij de auto aanwezig.

Naast het feit dat deze prachtige cabriolet is voorzien van alle denkbare opties springen er ook een aantal praktische voordelen van deze Citroen Burton in het oog: zeer lage wegenbelasting € 27 per jaar (provincie Utrecht), zeer gunstige verzekeringspremie, zeer gunstig brandstof verbruik en zeer lage onderhoudskosten.

LET OP: de Citroen Burton is op afspraak te bezichtigen, heeft u interesse, dan maken wij graag op korte termijn een afspraak, zodat u morgen misschien wel de eigenaar/eigenaresse bent van deze zeer exclusieve en betaalbare Citroen Burton Cabriolet.

Uw verkoper: Stephan Willekes

0345 - 51 57 57
Crum Culemborg
Weth. Schoutenweg 1
4105 LH Culemborg

Merk

Model

Datum dl. 1

Brandstof

Transmissie

Kilometerstand

Citroën

BURTON

24-09-1982

Benzine

Handgeschakeld

829 km.

Vermogen

Cilinder inhoud

Kleur

Soort bekleding

Aantal zitplaatsen

 

33 pk (24 kW)

650 cc.

Blauw

Leder

2

 

Energielabel

Gewicht

Treklast ongeremd

Treklast geremd

Kenteken

 

 

550 kg.

 

 

2-SBD-84

 

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een ★★★★★

Opties & accesoires op deze Citroën BURTON

Exterieur

  • Afdekhoes

Overige

  • Reservewiel
 

Deze Citroën BURTON financieren?

bekijk onze financieringsmogelijkheden
 

Onze suggestie

Deze auto's zijn wellicht ook interessant voor u.

Algemeen:

Wij zijn geopend van ma. t/m vr van 08:30 t/m 18:00uur en zaterdag van 09:30 t/m 17:00uur. I.v.m. Corona houden wij tijdelijk geen koopavonden.Onze geadverteerde nieuwe Ford's met of zonder kenteken kunnen op een andere vestiging of in opslag staan. Voor vragen over onze nieuwe Ford’s of occasions kunt u contact opnemen met Janwillem Littel of Stephan Willekes op telefoonnummer: 0345-515757, keuze 2. Crum Autobedrijven waar alles kan! KIJK VOOR EEN UITGEBREIDE EN VOLLEDIGE FOTOPRESENTATIE OP WWW.CRUM.NL * Alle getoonde informatie is onder voorbehoud van schrijf-, reken- en/of typefouten. Alle moeite is genomen om alle informatie zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Omdat fouten nooit uit te sluiten zijn, raden wij u aan om de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden te controleren. Vraag ook naar ons aantrekkelijke tarief om de Crum A1 garantie te verlengen tot 1 jaar!