Houten 030 - 63 44 100 Culemborg 0345 - 51 57 57

De geheel nieuwe Ford Transit Custom is met minimaal 8% korting nu netto te bestellen vanaf € 29.826,- excl. BTW/BPM

De eerste uitvoeringen van de Transit Custom zijn vanaf heden bij Crum te bestellen. De nieuwe best(s)eller van Ford Pro is er vanaf € 32.420,- excl. BTW/BPM (Trend, 110 pk EcoBlue) en is leverbaar als L1 of L2. De luxe Limited uitvoering met 136 pk EcoBlue dieselmotor staat in de prijslijst vanaf 

€ 34.110,- excl. BTW/BPM.  De overige varianten, waaronder de Plug-in Hybrid en volledig elektrische E-Transit Custom, zijn later dit jaar beschikbaar. De line-up wordt ook verder uitgebreid met nieuwe carrosserievarianten, zoals een dubbele cabine en volledig elektrische personenbussen in de vorm van de E-Transit Kombi en de E-Tourneo Custom. Ook breidt Ford het gamma uit met de Trail en Sport uitvoeringen. Ford Pro maakt in aanloop naar de introductie van deze varianten de prijzen en specificaties bekend.


Mobiel kantoor

Bij de ontwikkeling van de geheel nieuwe Transit Custom heeft het team van Ford Pro zich meer dan ooit gericht op het creŽren van een mobiel kantoor dat onderdeel is van een digitaal ecosysteem, waarmee het voor ondernemers nog makkelijker wordt om efficiŽnter te werken en gebruikskosten te beheersen. De nieuwste bestelwagen van Ford Pro biedt verschillende slimme designfeatures. Voor het eerst in dit segment biedt Ford airbags in het dak, waardoor het dashboard voortaan zoveel opbergruimte biedt, dat er een laptop of A4-formaat documenten in passen. Ook ontstaat hierdoor een flexibele ruimte voor extra accessoires of apparaten, die met behulp van een veelgebruikte AMPS-bevestiging eenvoudig en op handige afstand van de inzittenden gemonteerd kunnen worden.
Alle versies zijn standaard uitgerust met Ford SYNC 4 met een nieuw 5G-modem, naadloze smartphone-integratie, een 13-inch touchscreen, spraakherkenning en live verkeersinformatie om routes effectiever te kunnen plannen. Tot de standaarduitrusting van alle versies behoren eveneens FordPass Pro, de zakelijke app die toegang biedt tot een reeks handige tools om efficiŽnter te werken, en Ford Pro Telematics Essentials, de verbonden productiviteitstool waarmee op basis van data de inzet van bestelwagens kan worden gemaximaliseerd.
Duurzame aandrijflijnen
De nieuwe Transit Custom biedt meer keuze dan ooit. De baanbrekende E-Transit Custom en de krachtige, Plug-in Hybrid maken duurzaam ondernemen bereikbaarder dan ooit, en ook de bekende EcoBlue dieselvarianten zijn nog schoner en zuiniger. De 2.0 EcoBlue motor is verkrijgbaar in vier verschillende vermogensvarianten van 110pk, 136pk, 150pk of 170pk.
De eerste drie vermogensvarianten zijn standaard voorzien van een handgeschakelde zesbak. De sterkste versie is standaard uitgerust met de geavanceerde 8-traps automaat, die optioneel leverbaar is voor de variant met 136 pk. Uniek in dit segment: het trekgewicht van een Custom uitgerust met automaat is met 2.500 kg ongekend hoog. De handgeschakelde versies hebben een trekgewicht van maximaal 2.800kg.


Ford agent fleet kortingen, bij afname van minimaal 3 nieuwe Fords:

Heeft u de intentie om in 2023 meer als 3 nieuwe Fords aan te schaffen (geel of grijs kenteken), vraag dan onze verkopers naar de mogelijkheden om speciale Ford agent fleet korting aan te vragen. Hierbij dienen op voorhand altijd direct 3 nieuwe Fords besteld te worden om van onderstaande start kortingen gebruik te kunnen maken.

Op de Transit ontvangt u bij bestelling van 3 nieuwe Fords bij Crum maar liefst 20% korting over de auto + opties uit de fabriek! Besteld u 6 -10 nieuwe Fords bij Crum in 2023 dan loopt de Crum fleet korting op naar 22%. Bij een afname van 11 - 20 nieuwe Fords in 2023 is de korting op Transit 24% !

Heeft u voor 2023 grotere plannen om meer als 20 nieuwe Fords te bestellen zullen wij samen met u en met Ford Nederland speciale korting afspraken maken.