Houten 030 - 63 44 100 Culemborg 0345 - 51 57 57

Ford Options

Hoe werkt Ford Options

Bij Ford Options stelt Ford bij aankoop van jouw auto de toekomstige gegarandeerde minimumwaarde aan het einde van de looptijd vast (de TGMW). 
Deze gegarandeerde restwaarde los je tijdens de looptijd niet af. Je betaalt alleen het vershil tussen de aanschafprijs en de TGMW, in maandelijkse termijnen plus een vast laag rentepercentage. Bovendien kan je jouw Ford Options contract altijd tussentijds geheel of gedeeltelijk inlossen tegen lage kosten.

Met Ford Options los je dus alleen af wat je 'verbruikt'. En met een eventuele aanbetaling of inruil en het afgesproken kilometrage benvloed je zelf jouw maandbedrag. Dat maakt Options zo voordeling.  
 

 

Aan het einde van de looptijd kun je kiezen of je jouw auto inruilt, teruggeeft of houdt!

  • Je ford inruilen

Als je inruilt, is de kans groot dat de inruilprijs hoger is dan de TGMW. In dat geval krijg je deze overwaarde uitbetaald. Als je wil, kun je daarmee een aanbetaling doen op je volgende ford. 

  • Je ford teruggeven

De waarde van de auto is aan het eind van de Options overeenkomst gegarandeerd gelijk aan het nog onbetaalde deel van de auto. Als de waarde onverhoopt - door marktomstandigheden - minder is dan de TGMW, dan neemt Ford het verlies voor haar rekening. M.a.w.: als je dat wil, lever je de auto gewoon in.

  • Je Ford houden

Als je jouw Ford wil houden, dan kan dat. In dat geval hoef je alleen nog maar de slottermijn te betalen aan Ford. Je kunt dit bedrag in n keer overmaken, maar je kunt het ook in maandelijkse betalingen voldoen. De keuze is aan jou. Benieuwd naar tarieven voor ander auto's of meer weten? Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs.