Houten 030 - 63 44 100 Culemborg 0345 - 51 57 57

Ford Mustang Mach-E is online (koop) en off line (lease)te bestellen vanaf € 53.900,-

 100% ELEKTRISCH. 100% EMOTIE.

Kopen

De nieuwe volledig elektrische Ford Mustang Mach-E is via Ford Nederland online te bestellen. Hier maakt u uw keuze welke aandrijving (RWD of AWD) u wenst, welke accu grootte u wenst, keuze uit 2 optie pakketten en als laatste de kleur. Vervolgens kiest u Crum Culemborg als leverende dealer en doorloopt u online de stappen. Uiteraard helpen wij u graag bij uw keuze naar alle mogelijkheden en kunt u de bestelling ook samen met 1 van onze verkopers doorlopen.


Leasen

Indien u de Ford Mustang Mach-E zakelijk wil leasen vie operational lease dan kan dit uiteraard via Crum Lease. Mocht uw werkgever de auto willen bestellen via de eigen leasemaatschappij dan kan dat uiteraard ook, geef hierbij Crum Culemborg op als leverende dealer en wij zullen uw nieuwe lease auto off line bij onze importeur voor u bestellen.


Oplaad mogelijkheden:

Opladen met gelijkspanning

Een nieuwe Mustang Mach-E welke met een accupakket van 75 kWh is uitgerust, kan met een vermogen van 115 kW worden opgeladen. Bij een accupakket van 98 kWh is dit 150 kW. Hiermee kan per 10 minuten opladen maximaal 93 km worden gereden. Als de accu van 10 tot 80% moet worden opgeladen, dan duurt dit bij een accupakket van 75 kWh ca. 38 minuten, bij een accupakket van 98kWh is dit ca. 45 minuten. 

Opladen met een wallbox

Als u de Mustang Mach-E met een wallbox besteld kan de auto met maximaal 11 kW worden geladen, zodat de oplaadtijden korter worden. De Ford wallbox heeft een ge´ntegreerde beveiliging tegen defecten en bevat tevens allerlei slimme features.

Thuis opladen met wisselspanning
Met het oplaadsnoer voor thuis kunt u de auto vanaf een gewoon stopcontact opladen. Dit is de langzaamste manier om de nieuwe Mustang Mach-E op te laden. Het opladen vanaf een stopcontact wordt het grote accupakket met een vermogen van ca, 2,3 kW opgeladen. Dit duurt veel langer dan met een wallbox of gelijkspanningslader. Het oplaadsnoer van thuis laden kan in een 'blauw kampeerstopcontact' met een hoger vermogen van maximaal 7,4 kW worden opgeladen.


De Mustang Mach-E is standaard zeer compleet uitgerust met:

10.2 inch digitaal instrumentenpaneel en 15.5 inch touchscreen midden op dashboard
18 inch lichtmetalen velgen met 225/60 banden
1 oplaadkabel voor thuis en 1 voor laadpalen

Achteruitrijcamera incl. sproeier
Active Braking/Pre Collision Assist
Adaptive Cruise Control met Lane Centring Assist en Stop&Go

Draadloos opladen mobiele telefoon
Dual Zone Automatische Airconditioning (DEATC)
E-call functionaliteit

Elektrisch verwarmbaar stuurwiel
Elektrisch verwarmbare voorruit
Elektrisch verwarmbare voorstoelen
FordKeyless Entry op de voorportieren
FordPass Connect - Embedded Modem 5
Frunk (bagageruimte voorin)

Lane Departure Warning/Lane Keeping Aid en Road Edge Detection
LED achterlichten
LED koplampen voor dimlicht en grootlicht

 Navigatiesysteem met SYNC Bluetooth«/Voice Control en DAB+

Parkeersensoren voor en achter
Privacy glass


Bekijk hier onze onverkochte voorraad: