Houten 030 - 63 44 100 Culemborg 0345 - 51 57 57

Ford vakantie check

Eindelijk: het is zomer! Heb je ook zo’n zin om er weer op uit te gaan: nieuwe plekken in de omgeving ontdekken of lekker een paar weken ver weg? Zorg dan dat jouw Ford goed voorbereid is. Met de Ford Vakantie Check is hij voor slechts € 29 euro weer klaar voor elk avontuur. En met onze handige accessoires geef je elke reis een extra dimensie.


Ford vakantie check voor slechts € 29
Jouw veiligheid is onze belangrijkste focus. Laat daarom de 11 belangrijkste zaken, waaronder je banden, remblokken en accu, grondig controleren en geniet van een probleemloze en stressvrije zomer.


Outdoor liefhebber?
Ga je graag op avontuur in de natuur? Maak dan van jouw Ford de ideale verblijfplaats, met de speciale daktenten en camping gear uit de Outdoor Lifestyle collectie. Praktisch, duurzaam en snel op te zetten op elke plek. Onvergetelijke kampeerervaringen gegarandeerd.


Bagageruimtemat
Geniet bij elke rit van een schone bagageruimte met de antislip bagageruimtemat, op maat gemaakt om jouw Ford te beschermen tegen vuil en vocht. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken na een dagje strand, boswandeling of lange reis. Dé ideale vloermat voor in de zomer!

 

Handige dakdragers

Neem je veel bagage mee? Met onze praktische dakdragers gaat alle bagage en sportuitrusting makkelijk en veilig mee. Bovendien zorg je zo binnen voor extra ruimte om te genieten van een comfortabele reis, of je nu naar het strand, de bergen of de camping gaat.


Uitgerust aankomen
Geen last meer van een stijve nek tijdens lange ritten. Met de speciaal ontworpen en makkelijk te monteren slaaphoofdsteun heb je de perfecte ondersteuning om zelfs na een urenlange reis ontspannen op je bestemming te arriveren.

  Maak direct een afspraak