Houten 030 - 63 44 100 Vianen 0347 - 37 36 36 Culemborg 0345 - 51 57 57

FORD ZOMERCHECK nu €19.95


Ook zo'n zin om na maanden videobellen, thuis lesgeven en opruimen er weer op uit te gaan deze zomer? Jouw Ford ook, maar na lang stilstaan is hij vast eens toe aan een check. En wat dacht je van een schone airco en verse filters?


Laat jouw Ford controleren door onze specialisten. Voor slechts €19,95 lopen zij hem na op 16 vitale punten, zoals de accu, remmen en verlichting. Een prettig idee met alle zomerse kilometers voor de boeg.Fris ook je airco op

De airco houdt je niet alleen koel, maar filtert ook uitlaatgassen, pollen en stof. Maak daarom een afspraak voor een aircoreiniging, want frisse lucht is wel zo fijn!


Adem veilige lucht

Vertrouw op schone lucht in de auto: het MicronAirģ Protected Air Filter helpt je beschermen tegen hooikoorts, allergieŽn en zelfs virussen. Laat er meteen eentje plaatsen bij de aircoreiniging.


Onbezorgd op weg

Controleer jij je bandenspanning en verlichting voordat je de weg op gaat? Denk voor alle zekerheid ook even aan Ford Assistance: onze pechhulpservice staat 24/7 voor je klaar, waar je ook bent. 

 


  Maak direct een afspraak