Houten 030 - 63 44 100 Culemborg 0345 - 51 57 57

Autoverhuur

Een Ford huurt nu natuurlijk bij de Crum Autobedrijven!

Heeft u een verhuizing of wilt u een paar dagen weg en heeft u geen auto, huur dan makkelijk en eenvoudig een Ford bij Crum Rent. Of het nu gaat om een hippe Ford Fiesta of de veelzijdige Ford Transit, wij hebben voor u de oplossing. U kunt bij ons ook skiboxen en bagageboxen huren.


Onze huurauto's zijn standaard allrisk verzekerd en alle inzittenden tot het wettelijke maximale aantal voor het gehuurde type zijn mee verzekerd. Het eigen risico bedraagt standaard € 500,- per niet-verhaalbaar schadegeval. Het standaard eigen risico is voor personenauto's te verlagen naar € 250,- en voor bedrijfswagens € 350,-. U betaalt hiervoor € 5,- per dag, met een maximum van € 100,- per maand. Wanneer u jonger dan 21 jaar bent of u heeft korter dan 1 jaar uw rijbewijs dan is het standaard eigen risico helaas niet te verlagen.


Als u met een Crum Rent auto naar het buitenland wilt, geeft dit tijdig aan zodat wij voor u het originele kentekenbewijs en groene kaart kunnen regelen.
Bij pech onderweg in binnen- of buitenland kunt u altijd een beroep doen op onze pechhulp.


Short-Lease:

Bent u ondernemer dan is shortlease voor u interessant als u een nieuwe medewerker heeft aangenomen en niet meteen in de proeftijd een nieuwe auto voor uw medewerker wilt kopen of leasen. Crum Rent heeft een ruim aanbod aan personen- en bedrijfswagens die wij op basis van ‘’short-lease’’ flexibel 1 tot 24 maanden voor uw bedrijf kunnen inzetten.

Crum Rent prijzen

U huurt al een Ford Fiesta vanaf € 29,50 voor een dagdeel.
Alle tarieven zijn exclusief brandstof en inclusief verzekeringen.

Bekijk alle andere modellen en prijzen Vraag met het onderstaande formulier direct een huurauto aan.