Houten 030 - 63 44 100 Culemborg 0345 - 51 57 57

Crum Lease

Uw auto leasen bij Crum

Crum Lease is een universele merk onafhankelijke leasemaatschappij die gespecialiseerd is in maatwerk lease oplossingen voor het MKB. Oprecht meedenken met de ondernemer en investeren in een langdurige relatie staan hierin centraal.

Maatwerklease

De eisen die u stelt aan uw wagenpark veranderen mee met de ontwikkelingen in uw bedrijf. Wij denken graag met u mee, zodat uw wagenpark kan meebuigen met die ontwikkelingen.

Startende ondernemer?

Ook een startende ondernemer moet met goed gereedschap kunnen werken. Als uw bedrijf nog niet lang bestaat, kunt u nog geen jaarcijfers en dergelijke tonen. Op basis van een gezond ondernemingsplan kijken wij dan toch naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden om een nieuwe auto tot uw gereedschap te maken. Uiteindelijk is de starter van nu de ondernemer van de toekomst.

Voorloopauto en vervangend vervoer

Crum Lease garandeert u mobiliteit: in afwachting van uw nieuwe leaseauto stelt Crum Lease u, per direct, een voorloopauto ter beschikking. In het geval van reparatie of onderhoud krijgt u, indien opgenomen in het contract, een vervangende auto in de overeengekomen klasse.

Crum pechhulp

Pechhulpservice op de Crum Lease manier: Kosteloze, uitgebreide hulpverlening. Dag en nacht in heel Europa. Niet alleen bij "grote" pechgevallen, maar ook als het gaat om een lekke band. Een premium service gedurende de gehele looptijd van uw leasecontract.

Nederland : 088 – 11 21 430
Europa : 0031 88 11 21 430

Maak direct een afspraak met een lease - wagenpark adviseur

Welke leasevorm past bij u?

Onderstaande items van titel een button maken en bijbehorende tekst pas tonen na klik op button. 

Full operational lease

Short lease

Waarom zou u direct een nieuwe auto bestellen of leasen voor een nieuwe medewerker, als u ook kunt kiezen voor ‘’short-lease’’? Hiermee combineert u de voordelen van Full Operational lease met de flexibiliteit van autoverhuur. Crum Lease heeft een ruim aanbod aan personen- en bedrijfswagens, die wij op basis van ‘’short-lease’’ flexibel 1 tot 24 maanden voor uw bedrijf kunnen inzetten en per maand opzegbaar zijn.
Maak direct een afspraak met een lease - wagenpark adviseur

Netto Operational Lease

Met een Netto Operational Lease constructie komt uw auto niet op uw balans maar op die van Crum Lease. U zorgt zelf voor één of meerdere servicecomponenten zoals onder meer verzekering, banden, reparatie en/of onderhoud. Na de leaseperiode kunt u indien gewenst de auto overnemen tegen een vooraf overeengekomen overnamebedrag.
Crum Lease is economisch en juridisch eigenaar, zodat u de auto niet als activa op de balans hoeft te vermelden. U houdt uw financiële middelen beschikbaar voor uw bedrijfsvoering. Budgetteerbaar dankzij vaste looptijd en maandlasten. Houderschapsbelasting is altijd inbegrepen bij uw maandtermijn.
Maak direct een afspraak met een lease - wagenpark adviseur

Sale and Lease Back

Heeft u een jong wagenpark en denkt u regelmatig; ‘’Heb ik er wel goed aan gedaan om uw bedrijfswagen(s) te kopen?’’, dan biedt Crum Lease u de mogelijkheid van ‘’Sale and lease Back’’. Crum Lease koopt uw bestaande auto(´s) van u en leaset deze vervolgens weer aan u terug. Zo gaan uw auto’s in één transactie van ‘’on-balance’’ naar ‘’off-balance’’.
Maak direct een afspraak met een lease - wagenpark adviseur

Financial Lease

Bij Financial Lease wordt u economisch eigenaar van de auto. De auto komt dus ook op de balans van uw onderneming te staan. De aanschafprijs van de auto exclusief BTW kan worden gefinancierd. Hierdoor hoeft u geen beroep te doen op uw kapitaal en kunt u de auto in het bij uw organisatie geldende tempo afschrijven. Flexibel: de slottermijn, het maandtarief en de looptijd worden in overleg met u afgesproken. De rente ligt gedurende de gehele looptijd vast. De auto staat op uw bedrijfsbalans. Na betaling van de laatste termijn bent u volledig eigenaar. Naar keuze, met of zonder slottermijn. Uw bedrijfsmiddelen hoeven niet voor auto’s te worden aangewend.
Uiteraard is de betaalde rente is fiscaal aftrekbaar.
Ook goed te combineren met de zeer aantrekkelijke Ford Autoverzekering. De beste dekking tegen de aantrekkelijkste premie voor uw Ford.
Maak direct een afspraak met een lease - wagenpark adviseur

Crum Car Cleaning

Bij Crum bent u ook aan het juiste adres voor professionele car cleaning !
Wij bieden u een uitgebreid aanbod van volledig reconditioneren tot het wassen van uw auto. Het geheel of gedeeltelijk reinigen van auto verzorgen wij op afspraak en dit kan natuurlijk met of zonder een onderhoudsbeurt worden gecombineerd ! Na het professioneel laten reinigen van de auto kunnen wij eventueel en wax-oyl lakpantser aanbrengen, waardoor u uw auto in het vervolg makkelijker laat glimmen. Dit lakpantser leveren wij met 2 of 3 jaar garantiecard en dat geeft altijd meerwaarde aan uw auto ! Maak direct een afspraak

Autoschade afwikkeling en reparatie

Hoe voorzichtig je ook bent, een ongeluk zit in een klein hoekje en een schade kan iedereen overkomen. Heeft u schade gereden en is daar een andere verkeersdeelnemer bij betrokken blijf dan vooral rustig en beleefd en vul samen direct het Europees schadeformulier in. Vergeet niet beiden te tekenen op de voorzijde. Waarschuw bij voorkeur de politie (in ieder geval altijd bij letsel van 1 van de betrokken partijen)

Noteer zoveel mogelijk namen en adressen van mogelijke getuigen (ook inzittenden zijn getuigen als ze 16 jaar of ouder zijn) Erken geen aansprakelijkheid en doe geen uitspraken over de toedracht van de aanrijding. Laat dat aan de verzekeraars over.

Meldt de schade direct aan Crum lease: 0345 – 51 57 57 of lease@crum.nl en zorg ervoor dat het compleet ingevulde Europese schadeformulier (vergeet niet de achterkant in te vullen) z.s.m. bij Crum Lease komt. Moet uw auto of die van de tegenpartij afgevoerd worden? Schakel dan de alarmdienst in. Het telefoonnummer van de alarmdienst vindt u op uw groene kaart.

Overleg met de Service-adviseurs van Crum Autobedrijven over de te nemen vervolgstappen m.b.t. de schadereparatie. Zij kunnen ook vervangend vervoer voor u inzetten.
Maak direct een schadereparatie afspraakSchadeformulier Europa

Ruitschade herstellen

Kleine sterretjes kunnen zich verspreiden en het glas doen barsten. Veel sterretjes kunnen door onze monteurs worden verholpen. Wij vullen de beschadiging met een speciale transparante kunsthars, zodat de beschadiging bijna niet meer is te zien. De voorruit is daarmee weer helemaal veilig en het sterretje zal na het vullen niet meer doorscheuren.
Als Crum Lease klant zitten er geen kosten aan het vullen van een sterretje in uw voorruit.
Als er een scheur in uw voorruit zit is het belangrijk dat u deze z.s.m. door een originele voorruit laat vervangen. Natuurlijk een originele voorruit omdat de autofabrikant bij het construeren van uw auto een aantal belangrijke functie voor uw voorruit heeft bedacht. De fabrikant weet als beste aan welke eisen uw nieuwe voorruit weer moet voldoen. Tevens gebruiken onze techneuten de voorgeschreven ruitenlijm, zodat u zeker weet dat uw auto weer origineel is en u er veilig mee kunt rijden. Als Crum Lease berijd(st)er met een lease contract inclusief verzekering heeft u een verlaagd eigenrisico indien Crum Autobedrijven de voorruit van uw lease auto vervangen.
Indien uw ruit gebarsten is dan dient u ten behoeven van de verzekering een compleet ingevuld Europees Schadeformulier in te leveren.