Wat te doen bij schade

 Hoe voorzichtig je ook bent, een ongeluk zit in een klein hoekje en een schade kan iedereen overkomen. Heeft u schade gereden en is daar een andere verkeersdeelnemer bij betrokken blijf dan vooral rustig en beleefd en vul samen direct het Europees schadeformulier in. Vergeet niet beiden te tekenen op de voorzijde. Waarschuw bij voorkeur de politie (in ieder geval altijd bij letsel van 1 van de betrokken partijen)

Noteer zoveel mogelijk namen en adressen van mogelijke getuigen (ook inzittenden zijn getuigen als ze 16 jaar of ouder zijn) Erken geen aansprakelijkheid en doe geen uitspraken over de toedracht van de aanrijding. Laat dat aan de verzekeraars over.
Meldt de schade direct aan uw tussenpersoon of verzekeraar. Moet uw auto of die van de tegenpartij afgevoerd worden? Schakel dan de alarmdienst in. Het telefoonnummer van de alarmdienst vindt u op uw groene kaart.
Laat een inschatting van de schade door de Crum Schade Specialist maken en vermeld dit op de achterkant van het schadeformulier. Veelal kan Crum Autobedrijven direct voor u starten met de reparatie van de schade en kunt u gebruik maken van gratis vervangend vervoer tijdens de tijd dat uw auto in reparatie is.
Vergeet niet het Europees schadeformulier, inclusief het schadebedrag en de naam van Crum Autobedrijven als reparateur, op te sturen naar uw tussenpersoon of verzekeraar.

Hoe te handelen bij schade


Afspraak Crum schadespecialist

De verkoper bij het Ford Options bord