Houten 030 - 63 44 100 Vianen 0347 - 37 36 36 Culemborg 0345 - 51 57 57

Bij Crum een Ford Leasen

Een auto leasen doe je bij Crum Autobedrijven

One-stop shopping bij aanschaf

U regelt uw auto(´s) en uw leasing via één adviseur, gewoon bij Crum Autobedrijven. Dus minder rompslomp, grotere flexibiliteit en beter advies toegesneden op uw situatie en wagenpark.

One-stop shopping bij onderhoud

Voor al uw onderhoud, dus ook schade, ruiten en banden kunt u terecht op één adres. Wij laten berijders niet van de dealer naar de bandenservice rijden, om ze vervolgens een afspraak te laten maken met de autoruitenservice. Daarmee bespaart u bij honderden euro's per jaar aan werkuren.

Value for money

Het hoge serviceniveau kan u tegen zeer concurrerende tarieven worden aangeboden, omdat wij u alles onder één dak kunnen aan bieden. Goedkoper en efficient door full-service op één locatie.

Link: Maak direct een afspraak met een lease - wagenpark adviseur

Full Operational Lease

Met een Full Operational Lease kunt u gebruikmaken van alle diensten die wij u bieden. Voor een off balance-constructie inclusief alle gewenste service-elementen.
 • Totale controle; niets wordt aan het toeval overgelaten. Kosten als afschrijving, rente, reparatie, onderhoud, banden, verzekering, belastingen, 24-uursservice en eventueel vervangend vervoer zijn opgenomen in een vast maandbedrag.
 • Tijdens de gehele contractperiode weet u precies waar u aan toe bent.
 • U hoeft de auto niet als activa op de balans op te voeren.
 • Uw eigen financiële middelen blijven beschikbaar voor uw bedrijfsvoering.
 • Uw vertrouwde adviseur blijft uw aanspreekpunt, wel zo vertrouwd.
 • Keuze uit vele flexibele mogelijkheden. Uw maatwerkbehoefte is onze uitdaging.
Maak direct een afspraak met een lease - wagenpark adviseur

Nett Operational Lease

Met een Nett Operational Lease constructie komt uw personen of bedrijfswagen niet op uw balans maar op die van ons als lease maatschappij. U zorgt zelf voor de servicecomponenten zoals onder meer verzekering en onderhoud.

 • Na de leaseperiode kunt u de auto overnemen tegen het vooraf overeengekomen overnamebedrag.
 • Wij zijn economisch en juridisch eigenaar, zodat u de auto niet als activa op de balans hoeft te vermelden.
 • U houdt uw financiële middelen beschikbaar voor uw bedrijfsvoering.
 • Budgetteerbaar dankzij vaste looptijd en maandlasten.
 • Bij contractuele overname kan de waarde lager zijn dan de marktwaarde. U boekt dan extra winst na afloop van het contract.
 • Houderschapsbelasting is inbegrepen bij uw maandtermijn.
 • Goed te combineren met de zeer aantrekkelijke Ford Autoverzekering. De beste dekking tegen de aantrekkelijkste premie voor uw Ford.
Maak direct een afspraak met een lease - wagenpark adviseur

Maatwerkoplossingen:

Er zijn verschillende constructies mogelijk:

Maatwerklease

De eisen die u stelt aan uw wagenpark veranderen mee met de continue ontwikkelingen in uw bedrijf. Wij denken graag met u mee, zodat uw wagenparkbeheer kan meebuigen met die ontwikkelingen.

Starterlease

Ook een startende ondernemer moet met goed gereedschap kunnen werken. Als uw bedrijf nog niet lang bestaat, kunt u nog geen jaarcijfers en dergelijke tonen. Op basis van een gezond ondernemingsplan kijken wij dan toch naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden om een nieuwe Ford tot uw gereedschap te maken. Uiteindelijk is de starter van nu de ondernemer van de toekomst.

Sale and Lease Back

Wij kopen uw bestaande auto(´s) van u en u leaset deze vervolgens weer van ons. Natuurlijk is dit ook mogelijk voor andere merken dan Ford.

Maak direct een afspraak met een lease - wagenpark adviseur