Houten 030 - 63 44 100 Culemborg 0345 - 51 57 57
 
 
 
 
 
 
 
 

De Ford E-Transit

U bent nu klaar voor de toekomst met de 100 procent elektrische E-Transit. In deze emissieloze bestelauto maakt u zich geen zorgen over lage-emissiezones en stijgende dieselprijzen. De E-Transit heeft met 317 kilometer het grootste bereik en de laagste vanafprijs in zijn segment. Niet onbelangrijk: hij trekt met gemak 750 kg, laadt tot 1967 kg en op de accu krijgt u 8 jaar garantie.

Lage bedrijfskosten

Thuis, op de zaak en onderweg laadt u de E-Transit via snelladers in 40 minuten tot 80 procent op, bijvoorbeeld via uw eigen zonnepanelen. Daarnaast zijn elektrische voertuigen 40 procent goedkoper in onderhoud. Telt uw wagenpark meer dan 5 voertuigen? Ford Telematics maximaliseert de productiviteit van de voertuigen en minimaliseert stilstand.

Sluit altijd aan

Kiest u een gesloten bestelwagen of de chassiscabine? Dankzij de 25 configuratieopties sluit de E-Transit altijd aan op uw bedrijfsvoering. Daarnaast plannen uw chauffeurs via het nieuwe SYNC 4 infotainmentsysteem altijd de meest efficiënte route. De E-Transit heeft standaard een automaat, is praktisch in gebruik en rijdt zuinig. Hierdoor bent u altijd duurzaam onderweg.

Uitvoeringen

Ford E-Transit Ambiente: Beide uitvoeringen hebben veel meer aan boord dan de dieselvarianten. Naast extra comfort krijgt u een jaar lang toegang tot het FordPass-laadnetwerk en een jaarabonnement op Ford Telematics.
Ford E-Transit Trend: Verhoog uw productiviteit en veiligheid met Ford Connected Navigation System, Cruise Control, PreCollision Assist met Pedestrian Detection, Lane Departure Warning 5, Lane Keeping Aid en parkeersensoren rondom. De bestelauto uitvoering heeft daarnaast nog een laadvloerbescherming.

De beste financieringsoplossing voor u

U rijdt zo weg met de Ford E-Transit dankzij de aantrekkelijke financieringsmogelijkheden: Financial lease of Operational lease.

Kom langs in de showroom

De E-Transit staat bij Crum in de showroom en onze verkopers informeren u graag. Wilt u meer weten over de specificaties, uitrustingsniveaus en beschikbare kleuren? Bekijk dan de brochure, maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs of neem contact op met de vestiging bij u in de buurt.