Houten 030 - 63 44 100 Vianen 0347 - 37 36 36 Culemborg 0345 - 51 57 57
 
 
 
 
 
 

Ford Edge

Het toppunt van modern raffinement.

Met zijn krachtige prestaties, ultramodern design en geavanceerde technologieën onderscheidt deze auto zich duidelijk van de rest.


Met zijn stoere en imposante verschijning is de auto veel meer dan een SUV: dit is een statement van kracht en betrouwbaarheid.


De Ford Edge met Adaptive steering. Deze optionele nieuwe technologie maakt rijden moeiteloos, zelfs daar waar weinig ruimte is. Het controleert continu de omstandigheden en de manier waarop u rijdt om de stuuroverbrengingsverhouding te optimaliseren; d.w.z. hoe vaak u het stuur moet draaien. Op lagere snelheden, zoals tijdens parkeren, zorgt Adaptive Steering ervoor dat de auto wendbaar blijft en u het stuur moeiteloos kunt draaien. Op hogere snelheid verbetert Adaptive Steering de stuurrespons zodat het eenvoudiger wordt om de auto met minder stuurbewegingen te draaien.


Active Noise Control meet storende geluidsgolven (zoals lawaai van de motor) en onderdrukt ze. Het storende geluid wordt als het ware gescheiden van de geluiden die u wel wilt horen, zoals muziek en gesprekken, voor een kristalheldere luisterbeleving.

U kunt uiteraard ook gewoon comfortabel gaan zitten en genieten van de stilte terwijl u zich concentreert op de weg die voor u ligt.

Bekijk de video en ontdek het premium SUV rijden!