Houten 030 - 63 44 100 Culemborg 0345 - 51 57 57
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ford Explorer

De 7 persoons Ford Explorer is als plug-in hybride versie en heeft een opvallend en stoer ontwerp, waarmee je comfortabel on- en offroad kan reizen. 

Plug-in hybrid benzine motor

Rij schoner met de hybride elektrische Ford Explorer. De nieuwe Ford Explorer wordt aangedreven door een 3.0-liter EcoBoost V6-benzinemotor en een elektromotor/generator die samen 336 kW (457 pk) vermogen en 840 Nm trekkracht produceren. Deze V6 motor is samen met de elektro motor gekoppeld aan een 10 traps automaat! De Explorer Plug-In Hybrid kan afstanden tot 40 kilometer volledig elektrisch en dus emissievrij afleggen. Tevens mag deze Ford Explorer maar liefst 2.500kg geremd trekken. 

Technologie: veilig de weg op

De Ford Explorer heeft standaard een uitgebreide veiligheidsuitrusting, bestaande uit onder andere het Blind Sport Information System, Cross Traffic Alert, Pre-Collision Assist en Adaptive Cruise Control met Stop&Go waarmee de auto tot 0km/u tijdens file rijden met het verkeer voor u mee anticipeert. 

Interieur: ruim en comfortabel

De Ford Explorer heeft 7 zitplaatsen. De passagiers op de eerste en tweede zitrij profiteren van meer dan een meter been- en hoofdruimte en meer dan 1,5 meter schouderruimte. Ook op de derde zitrij kunnen dankzij de 96 cm hoofdruimte, een meter schouderruimte en 83 cm beenruimte ook volwassenen gemakkelijk plaatsnemen. Standaard heeft de Explorer Noise Cancellation, dit systeem onderdrukt ongewenste weggeluiden en weggeruis!