Houten 030 - 63 44 100 Culemborg 0345 - 51 57 57
 
 
 
 
 
 
 

Wilt u ook als 1 van de eerste de nieuwe Explorer rijden in de zomer van 2024, reserveer dan nu geheel vrijblijvend de nieuwe Explorer en klik op deze link: 

https://www.ford.nl/onlineshop/reservering/elektrische-explorer/landingspagina?dealerId=NLD%7c24400%7c%7cF


De geheel nieuwe Ford Explorer is de nieuwe elektrische Ford voor iedereen die opvallende looks combineert met emissieloos rijden, doordachte technologie en is klaar voor elk avontuur!

  • Richt prijs onder de € 45.000,-
  • Snelladen van 10% - 80% in slechts 25 minuten
  • Leverbaar met 170, 286 of zelfs 340pk
  • Range tot over 500km
  • Reserveer nu alvast voor levering eind Q2 2024

Eindelijk, de ultieme volledig elektrische SUV. Klaar voor avontuur. Iconisch design. Laadt snel op. Met onovertroffen comfort en je bent altijd en overal verbonden. De Explorer. Avontuur opnieuw gedefinieerd.

De Explorer zit bol van de noviteiten, wat dacht u van:

  • een 14,6" kantelbaar scherm. Een beetje lager? Perfect. Kantelbaar SYNC Move® scherm met hoge resolutie. 
  • een My Private Locker. Slimme, afsluitbare opslag achter het scherm. Veilig, verborgen opbergruimte achter het SYNC scherm.
  • Soundbar voor optimaal geluid. Omdat bij elk avontuur een geweldige soundtrack hoort.

Stap comfortabel uit je comfortzone! Er op uitgaan, is nu nog beter geworden. 5-zitplaatsen en een hoogwaardig interieur, maximaal comfort. Flexibele opbergmogelijkheden met de 17 liter MegaConsole. Perfect voor 1,5liter flessen, handbagage en laptops. En de sfeervolle verlichting zorgt ervoor dat de volledig elektrische Auto (Ford Explorer) er net zo goed uitziet als hij voelt. Het is zelfs zo lekker om erin te rijden, dat je misschien wel een blokje omrijdt.


Opgaan in je rit, zonder te verdwalen. Dankzij de ingebouwde EV-ritplanner, welke oplaadstops automatisch toevoegt aan je route, en de met de cloud verbonden navigatie, kun je met een gerust hart de weg op.


Thuis opladen. Of onderweg. BlueOval™ oplaadnetwerk. Meer dan 450.000 oplaadpunten in Europa, waaronder ook de supersnelle IONITY-oplaadstations.


Jij bent een ontdekker. Dus ontdek. Met een oplaadsnelheid van 10% naar 80% in 25 minuten***, ben je zo opgeladen als je een keer moet stoppen. Neem een kop koffie. Jouw volledig elektrische Explorer is klaar voordat jij dat bent.


Is uw interesse gewekt, reserveer dan je nieuwe Ford Explorer met de volgende link:


https://www.ford.nl/onlineshop/reservering/elektrische-explorer/landingspagina?dealerId=NLD%7c24400%7c%7cF