Houten 030 - 63 44 100 Culemborg 0345 - 51 57 57
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ford Fiesta 2023

De Ford Fiesta kan zeer snel uit voorraad worden geleverd of met beperkte levertijd!

Maak kennis met uw perfecte reisgenoot. Dankzij vooruitstrevende technologieën rijdt u efficiënter en aangenamer. Van een dagelijkse rit tot een spontaan weekendje weg, met de Ford Fiesta gaat u stijlvol over de weg door het opvallend nieuwe exterieur.

Betere prestaties en hogere brandstofefficiëntie

De opwindende Fiesta EcoBoost Hybrid is voorzien van geraffineerde mild-Hybrid technologie om brandstofverbruik te optimaliseren en prestaties te verbeteren. Door te remmen wint u energie en laadt uw Fiesta op. Versnellen geeft een boost terug aan de aandrijving. Dit zorgt voor pittigere rijprestaties, minder brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot.

Altijd verbonden

Ford SYNC 3 integreert naadloos met uw smartphone. Het 8 inch breed kleuren touch & swipe scherm zorgt voor de smartphone ervaring die u gewend bent. FordPass Connect geeft up-to-date verkeersinformatie en waarschuwt voor situaties op de weg, voordat u er bent. Uw nieuwe Ford Fiesta op afstand starten of vergrendelen? Dat kan gemakkelijk met de FordPass app.

Nieuwe Ford Fiesta uitvoeringen

  • Ford Fiesta Titanium. Biedt u eersteklas comfort en verfijning dankzij extra technologieën en de superieure materialen, zoals verchroomde lamellen in de grille.
  • Ford Fiesta ST-Line. Onderscheidt zich door het sportieve karakter dankzij de interieurafwerking en unieke exterieurstyling. Ontdek bijvoorbeeld de nieuwe grille met een dieperliggende, hoogglanzend zwarte honingraatstructuur.
  • Ford Fiesta ST-Line X. Gaat een stapje verder met technologieën zoals LED-achterlichten en Motion sensor.

De beste financieringsoplossing voor u

Wegrijden in uw nieuwe Ford Fiesta is heel eenvoudig, met een ruime keuze aan financieringsmogelijkheden: Ford Options, Financial lease of Operational lease.

Kom langs in de showroom

De nieuwe Ford Fiesta staat bij Crum in de showroom en onze verkopers informeren u graag. Wilt u meer weten over de specificaties, uitrustingsniveaus en beschikbare kleuren? Bekijk dan de brochure, maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs of neem contact op met de vestiging bij u in de buurt.