Houten 030 - 63 44 100 Vianen 0347 - 37 36 36 Culemborg 0345 - 51 57 57
 
 
 
 
 
 
 
 

De nieuwe Ford Focus is betaalbaar voor iedereen

Maak kennis met de nieuwe Ford Focus bij Crum. Met geavanceerde technieken, meer connectiviteit, vernieuwend design, de beste rijprestaties en de grootste ruimte in zijn klasse. Kiest u voor een Ford Focus private lease, een Ford Focus occasion, of een compleet nieuwe Focus? Het maakt niet uit voor welke Focus u kiest. Ford stelt in alle nieuwe modellen de rijder centraal, met een focus op het interieur, het bedieningsgemak en het rijgedrag.

Standaard nog luxer

Alle modeljaar 2020 uitvoeringen zijn standaard nog completer geworden met zaken als: LED dimlichten, geïntegreerde modem in de auto welke middels de FordPass app met elkaar communiceert. U kan vanaf de app de auto bijvoorbeeld op slot doen, ontgrendelen, locatie van de auto bekijken, brandstof hoeveelheid en de banden spanning bekijken. Het audio systeem heeft nu standaard DAB+en diverse motoren zijn verder aangepast waardoor deze weer zuiniger zijn gemaakt.

Interieur

De Focus heeft verschillende uitvoeringen: Active, ST-line, Vignale, Titanium en Trend. Elk model heeft zo zijn eigen kenmerken op het gebied van exterieur en interieur. Zo heeft de ST-Line sportieve stoelen, heeft de Active bekleding die tegen een stootje kan en staat de Vignale bekend om haar luxe. Zo is er voor iedereen een nieuwe Ford Focus naar wens.

Connectiviteit ten top

Connectiviteit speelt een belangrijke rol in de nieuwe Ford Focus. Zo is er 4G-wifi voor alle inzittenden en werkt de auto samen met de uitgebreide Ford Pass Connect-app. De app voorziet u als rijder van allerhande informatie. Zo weet u altijd de locatie van de auto, krijgt u een waarschuwing bij bijvoorbeeld een defecte lamp en is de tankinhoud te controleren. Ook de rijhulpsystemen hebben een upgrade gekregen, met functionaliteiten zoals remmen als er een stilstaand object opdoemt en koplampen die reageren op de informatievoorziening van de camera.

Nieuwe generatie EcoBoost motoren

Onder de motorkap kiest Ford voor een nieuwe generatie van de bekende 1.0 EcoBoost motoren, met 100 of 125 pk. Voor meer vermogen komt u uit bij de 1.5 EcoBoost, met 150 of 182 pk. Om het verbruik omlaag te krijgen beschikt deze motor over cilinderuitschakeling. Als diesel is de Focus beschikbaar met een 1.5 EcoBlue 120pk en een 2.0 EcoBlue met 150 pk. De meeste motoren zijn naast een handgeschakelde zesbak ook te combineren met een 8-traps automaat. Wie daarvoor kiest, krijgt meteen een bijzonderheid voorgeschoteld: de automaat laat zich niet met een traditionele 'pook', maar met een draaiknop bedienen.

Ford Focus private lease

Voor de nieuwe Ford Focus bieden we ook een aantrekkelijk private lease aanbod. U rijdt Ford Focus private lease namelijk al vanaf € 359,- per maand, op basis van 60 maanden looptijd en 10.000 kilometer per jaar. Kies op de pagina Ford Focus private lease de uitvoering die het beste bij uw wensen aansluit en de gewenste contractvariabelen. Zo ziet u direct het maandtarief voor uw nieuwe Ford Focus. Staat de door u gewenste uitvoering hier niet tussen? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Ford Focus occasion

Naast Ford Focus private lease, bieden we ook een ruim aanbod Ford Focus occasions. Deze tweedehands modellen zijn verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs. Regelmatig zijn er nieuwe occasions beschikbaar, het is dus slim om de pagina met onze voorraad goed in de gaten te houden. .
ANWB test de nieuwe Ford Focus