Houten 030 - 63 44 100 Vianen 0347 - 37 36 36 Culemborg 0345 - 51 57 57
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ford Focus RS

Beleef de totale rij sensatie van de Focus RS

Het uiterlijk van de nieuwe Focus RS wordt bepaald door prestaties en gedreven door stijl. Natuurlijk is het uiterlijk belangrijk, maar in een machine als deze draait het primair om wat er onder de huid zit en dat mag er zijn: 350 pk, een topsnelheid van 266 km/u en 1 g dwarsversnelling.


De statistieken van de 2,3-liter EcoBoost-motor van de nieuwe Focus RS zijn ronduit indrukwekkend.


Optimale bochtbeheersing door het Ford Performance-vierwielaandrijving(AWD) met Dynamic Torque Vectoring Control biedt meer dan 1 g dwarsversnelling, plus uitstekende grip en ultra precieze besturing als u de bocht door gaat. 


Geavanceerde en revolutionaire 2,3-liter EcoBoost-motortechnologie met directe brandstofinjectie, een dubbele nokkenas met variabele en onafhankelijke timing en twin-scroll turbocompressie. 


De motor is speciaal voor de nieuwe Focus RS getuned en gekalibreerd en het resultaat is er dan ook naar: een maximaal vermogen van 350 pk en een maximale koppel van 440 Nm (470 Nm overdruk).


Het reactievermogen is zowel bij lage toerentallen als in de middenzone, echt helemaal top. Daarnaast reageert de motor tot een maximum van 6800 rpm vrij op het gas.


Durf jij het aan een echte hardcore racewagen? Ja, dan is dit je kans.