Houten 030 - 63 44 100 Vianen 0347 - 37 36 36 Culemborg 0345 - 51 57 57
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Focus ST

Ervaar de sterke 2.0 EcoBoost van de Focus ST

Turbocompressie, dubbele onafhankelijke variabele nokkenastiming-technologie, rechtstreekse brandstofinjectie: de 2.0-liter 250pk EcoBoost-benzinemotor gebruikt het allemaal om in slechts 6,5 seconden van nul naar 100 km/u op te trekken en bereikt vervolgens een topsnelheid van 248 km/u (gelimiteerd). Deze lichtgewicht, aluminium motor reageert supersnel en is uitzonderlijk zuinig: hij zorgt voor een snelle acceleratie wanneer je schakelt en het maximale koppel is al vanaf 2.000 tpm beschikbaar. 


Maximale bochtbeheersing

Wil je meer controle in bochten? Vertrouw op Torque Vectoring Control dat 100 keer per seconde op het wegdek reageert. Het verbetert de wegligging en levert een scherpere besturing op, zodat je sneller door bochten kunt en minder last hebt van oneffenheden


Op de racesport geïnspireerde wielophanging

De wielophanging is verbeterd dankzij stijvere lagerbussen op de stuurarm voor en in de achtervering, naast een geheel nieuw ontworpen stabilisatorstang. Dit verlaagt het chassis, waardoor het zwaartepunt dichter bij de weg komt te liggen. Dit zorgt voor meer precisie in de bochten.

Bekijk hier een korte impressie van de Ford Focus ST