Houten 030 - 63 44 100 Culemborg 0345 - 51 57 57
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De nieuwe Ford Kuga

De nieuwe Ford Kuga is ontworpen om elegante styling en robuust vermogen te combineren met een efficiënt, oplaadbaar hybride vermogen. Verfijnd, hedendaags design aan de buitenkant. Aanpasbare, veelzijdige ruimte aan de binnenkant. Het beste van alles in één model

EcoBoost en Plug-in hyride

De Kuga is leverbaar als Plug-in hybride. Bespaar zo op het brandstofverbruik. De Kuga Plug-in Hybrid met 14,4kWh lithium-ionaccupakket kunt u elektrisch laden waarmee u maximaal 56 km elektrisch en dus emissie vrij kan rijden. 

Comfort, ruimte en flexibiliteit

De nieuwe Ford Kuga biedt zowel voorin als achterin meer ruimte. De Kuga is voor het eerst verkrijgbaar met stoelverwarming voor de buitenste zitplaaten op de achterbank. Tevens biedt de nieuwe Ford Kuga een aantal systemen die het leven makkelijker maken, zoals FordPass Connect-modem, 12.3-inch digitaal instrumentenpaneel, draadloze smartphone oplader, SYNC 3 infotainmentsysteem met 8-inch touchscreen en B&O audiosysteem.

Eerste SUV met head-up display

In de nieuwe Ford Kuga wordt essentiële informatie op het head-up display bij de  voorruit geprojecteerd, waardoor de bestuurder zijn ogen niet van de weg hoeft af te wenden. 

Technologie: veilig de weg op
De Ford Kuga heeft alle technologieën aan boord om veilig de weg op te kunnen, waaronder het Ford Co-Piolot360systeem, Lane Keeping Aid, Evasive Steering Assist, Wrong Way Alert, Adaptieve Cruise Control met Stop&Go en camera’s met een groothoeklens aan de voor en achterkant. 

De nieuwe Ford Kuga staat nu in de showroom en is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: Titanium, ST-Line en ST-Line-X.