Houten 030 - 63 44 100 Vianen 0347 - 37 36 36 Culemborg 0345 - 51 57 57
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De nieuwe Ford Kuga

De nieuwe Ford Kuga is ontworpen om elegante styling en robuust vermogen te combineren met een efficiënt, oplaadbaar hybride vermogen. Verfijnd, hedendaags design aan de buitenkant. Aanpasbare, veelzijdige ruimte aan de binnenkant. Het beste van alles in één model

Mild hybride, hybride en plug-in hyride

Naast de normale verbrandingsmotoren is de nieuwe Kuga ook leverbaar met verschillende hybride opties. Bespaar zo op het brandstofverbruik. De Kuga EcoBlue Hybrid en Kuga Hybrid zijn zelfladend. De Kuga Plug-in Hybrid moet worden opgeladen en kan 50 km elektrisch en dus emissie vrij afleggen. 

Comfort, ruimte en flexibiliteit

De nieuwe Ford Kuga biedt zowel voorin als achterin meer ruimte. De Kuga is voor het eerst verkrijgbaar met stoelverwarming voor de buitenste zitplaaten op de achterbank. Tevens biedt de nieuwe Ford Kuga een aantal systemen die het leven makkelijker maken, zoals FordPass Connect-modem, 12.3-inch digitaal instrumentenpaneel, draadloze smartphone oplader, SYNC 3 infotainmentsysteem met 8-inch touchscreen en B&O audiosysteem.

Eerste SUV met head-up display

In de nieuwe Ford Kuga wordt essentiële informatie op de voorruit geprojecteerd, waardoor de bestuurder zijn ogen niet van de weg hoeft af te wenden. 
Technologie: veilig de weg op
De Ford Kuga heeft alle technologie aan boord om veilig op weg te kunnen, waaronder het Ford Co-Piolot360systeem, Lane Keeping Aid, en Evasive Steering Assist, Wrong Way Alert en camera’s met een groothoeklens aan de voor en achterkant. 

De nieuwe Ford Kuga wordt eind 2019 verwacht en zal verkrijgbaar zijn in de uitvoeringen Titanium, St-line en Vignale.