Houten 030 - 63 44 100 Vianen 0347 - 37 36 36 Culemborg 0345 - 51 57 57
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ford Kuga: een intelligente SUV

Krachtig, verfijnd en met zowel een stijlvol interieur en exterieur. We zijn trots op de Ford Kuga, onze intelligentste SUV ooit. De Kuga heeft een uitstekende opbergcapaciteit en beschikt over de geavanceerde technologieën om uw dromen op de weg en off-road waar te maken.


Een intelligente All-Wheel Drive-systeem reageert in een oogwenk op de wisselende ondergrond en omstandigheden. Active City Stop remt automatisch bij lage snelheid om een botsing te voorkomen.

Met het ‘infotainmentsysteem’ Ford SYNC 3 bedient u uw muziek, de telefoon en navigatie eenvoudig met uw stem. Als u zegt ‘Ik heb trek’ verschijnt er een lijst met restaurants in de buurt. En de Michelingids helpt u bij het zoeken en reserveren van een hotel op uw route. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan helpt Ford Emergency Assistance u bij het bellen van het alarmnummer. U kunt SYNC 3 natuurlijk ook gewoon bedienen via het grote 8-inch-kleurentouchscreen.

En de innovatieve handsfree achterklep op deze SUV is zo makkelijk te bedienen, zelfs met uw handen vol. Beweeg uw voet onder de achterbumper en de achterklep gaat open en dicht.

Bekijk hier de private lease mogelijkheden. 
Bekijk de video en ontdek hoe u de wereld kan veroveren met de Ford Kuga!