Houten 030 - 63 44 100 Vianen 0347 - 37 36 36 Culemborg 0345 - 51 57 57
 
 
 
 
 
 
 
 

Ford Mondeo Vignale

Ontdek een wereld die speciaal voor jou gemaakt is.

LUXE wordt bij de Ford Mondeo Vignale oprecht met hoofdletters geschreven. Je wordt direct welkom geheten door de uitnodigende zacht gevoerde lederen stoelen met zeshoekig design. Het interieur is gemaakt met oog voor detail en veel vakmanschap. Speciaal geselecteerd zacht leder strekt zich niet alleen uit over de stoelen, maar ook over het instrumentenpaneel, de armsteun, de middenconsole en de deur panelen. 


Het interieur van de Ford Vignale is een oase van rust. De geavanceerde wielophanging absorbeert oneffenheden en dempt ongewilde trillingen. Geluidswerend glas reduceert storende geluiden van buitenaf. En het Active Noise Control systeem in de Mondeo Vignale helpt elk geluid te verminderen. Drie verborgen microfoons vangen ongewenste achtergrondgeluiden op en neutraliseren deze.


En niet alleen van binnen is een Mondeo Vignale een streling voor de ogen. Het exterieur is al even indrukwekkend, met exclusieve chroom accenten en een zeer sprekende grille. De koplampen zijn mooi om te zien en intelligent van binnen. Deze intelligente koplampen registeren verschillende weg omstandigheden en kiest de meest geschikte lichtbundel voor een optimale verlichting en jouw veiligheid. 

 
De Mondeo Vignale is de droom auto voor de veeleisende automobilist. Voel je je aangesproken? Maak dan direct een afspraak voor een onvergetelijke kennismaking.