Houten 030 - 63 44 100 Vianen 0347 - 37 36 36 Culemborg 0345 - 51 57 57
 
 
 
 
 
 
 
 

Ford Mondeo

Het opvallende design zorgt voor een dynamisch silhouet dat de uitzonderlijke prestaties en zuinigheid van de auto krachtig uitdraagt.

Combineer dit baanbrekende ontwerp met gedegen vakmanschap en ultramoderne technologie, en het resultaat is de meest geavanceerde Mondeo ooit.


Ford adaptieve LED verlichting, staat op de lange lijst met innovaties die u gaan verrassen in de Ford Mondeo. De intelligente koplampen draaien mee als u het stuur draait, zodat u (bijna) om de hoek kunt kijken. Deze koplampen zijn niet voorzien van gewone lampen maar van ultrazuinige LED's met acht verschillende lichtstanden.


De lichtbundel en intensiteit worden automatisch aangepast bij slechte weersomstandigheden of als u in de stad of op een landweg rijdt.


Ford opblaasbare gordels achterin is z’n andere opmerkelijke innovatie. Dit zijn unieke opblaasbare veiligheidsgordels, die de achterpassagiers op de twee buitenste zitplaatsen airbagbescherming geven op een heel nieuw niveau.


Kijk ook zeker naar de Ford Vignale modellen

Wat Ford Vignale zo speciaal maakt is de eigendomservaring. Elke stap, ieder element van de ervaring is ontworpen om moderne luxe maximaal voor u in te vullen.
Bekijk de video en ontdek wat deze betaalbare limousine u te bieden heeft!