Houten 030 - 63 44 100 Culemborg 0345 - 51 57 57
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DE MUSTANG MACH-E

100% ELEKTRISCH


De Mustang Mach-E staat nu in de showroom van Crum Culemborg en is ook als demo beschikbaar voor een enerverende proefrit! De Mustang Mach-E heeft een iconische status en staat voor passie en prestaties, dit moet u echt ervaren

.
Met de geheel nieuwe volledig elektrische Mustang Mach-E voegen we een nieuw hoofdstuk toe. 100% Elektrisch met een bereik tot ruim 600 km, de ruimte van een 5-persoons SUV en de prestaties van een sportwagen. Mustang Mach-E rijden wordt puur genieten!

 
De Mustang Mach-E is een feest om mee te rijden. Dit nieuwe ‘’paradepaardje’’ uit de Ford stal moet je echt zelf zien als je een volledig elektrische auto gaat kopen of leasen!


De Mustang Mach-E is leverbaar in diverse configuraties wat betreft aandrijving, rijbereik en prestaties. Zo is de Mustang Mach-E leverbaar in achterwiel aandrijving of 4 wiel aandrijving in vermogens van 269pk t/m 487pk. U kunt naast de rijke basis uitrusting ook kiezen voor de luxere Premium uitvoering of de zeer sportieve GT uitvoering. De Mach-E is leverbaar in 8 kleuren, 2 optie pakketten en tot 20" lichtmetalen velgen. Meer weten over specificaties, uitrusting niveaus, kleuren, proefrijden en reserveren, neem dan contact op met onze verkoopadviseurs.


U rijdt de Mustang MACH-E al vanaf € 58.100,- of € 799,- excl. BTW per maand op basis van Operational Lease 60 maanden / 10.000km