Houten 030 - 63 44 100 Culemborg 0345 - 51 57 57
 
 
 
 
 
 
 

Ford Mustang

Iconisch Ford Mustang, krachtig en dynamisch.

Prestatie, raffinement en efficiëntie. Het hypermoderne design en de meest geavanceerde technologieën van de Mustang blazen een oude legende nieuwe leven in. 

 
Het design wordt gekenmerkt door een lange, omlaag gewelfde, aerodynamische motorkap die luchtweerstand vermindert. De splitters aan de voorkant verbeteren de downforce, zodat jij kunt genieten van de ongekende prestaties van de Mustang. En dankzij het unieke ontwerp van de koplampen en achterlichten, alsmede de andere kenmerkende functies heeft de wagen een uitgesproken identiteit. Met geavanceerde technologieën, ontworpen om jou een ongeëvenaarde rijervaring te bieden, is dit een sportauto voor de gepassioneerde autoliefhebber.


Het interieur van de Mustang is net een cockpit van een gevechtsvliegtuig. Het resultaat is een comfortabele, goed ingerichte en stimulerende smaakvol interieur. Vakmanschap en styling van nu komen tot leven in aluminium panelen, leren stoelen, omlijstingen en metallic details. Met elke schakelaar, regelknop en display intuïtief bij de hand kun je je concentreren op de weg of de baan die voor je ligt.


Kies voor het onmiskenbare silhouet van de Fastback, of het gestroomlijnde profiel van de Convertible gecombineerd met de iconische 5,0-liter atmosferische  V8.