Houten 030 - 63 44 100 Vianen 0347 - 37 36 36 Culemborg 0345 - 51 57 57
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De nieuwe Ford Puma staat nu in onze showrooms.

De nieuwe Ford Puma is de stijlvolle en sportieve SUV die zich helemaal thuis voelt in de stad. Deze sportieve crossover met verleidelijk ontwerp is het resultaat van nieuwe, op de mens gericht designfilosofie. 

Mild Hybrid benzine motoren

Rij schoner met de hybride elektrische Ford Puma. Je kunt kiezen uit 2 geavanceerde EcoBoost Mild Hybrid benzine- motoren. Die leveren uitstekende prestaties, hebben een indrukwekkend zuinig brandstofverbruik en stoten aanzienlijk minder CO2 uit dan conventionele, niet-hybride motoren. Bij mild hybrides (MHEV) wordt de brandstofmotor waar mogelijk geholpen door een extra elektrische krachtbron. De accu wordt onderweg automatisch opgeladen. Dit hoef je dus niet zelf te doen en je bespaard toch brandstof. 

Technologie: veilig de weg op

De Ford Puma heeft alle technologie aan boord om veilig op weg te kunnen, waaronder het Ford Co-Pilot360 systeem, Lane Keeping Aid, en Pre-Collision Assist met voetgangers herkenning.

Bagageruimte: ruim in zijn klasse

De Ford Puma bied flexibele opberg en bagageruimte en heeft de grootste bagageruimte in zijn klasse, namelijk 456 liter. De vloer van de bagageruimte kan met één hand in hoogte worden versteld, zo passen er voorwerpen in het bagageruim met een hoogte tot circa 115 cm. 

De nieuwe Ford Puma staat NU in onze showroom, kom langs en ervaar zelf de geheel nieuwe Ford Puma met ECOboost Hybride techniek!