Houten 030 - 63 44 100 Vianen 0347 - 37 36 36 Culemborg 0345 - 51 57 57
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

S-MAX Vignale

De S-Max Vignale is super luxe en multi functioneel.

Wat de Ford S-Max Vignale zo speciaal maakt is de eigendomservaring. Elke stap, ieder element van de ervaring is ontworpen om moderne luxe maximaal voor u in te vullen.


Plaatsnemen in de S-Max Vignale is jezelf onderdompelen in een wereld van moderne luxe. Je wordt begroet door een Ford Vignale welkomstscherm en de gecapitonneerd lederen stoelen zijn weelderig en uitnodigend. Vakmensen selecteerden het zacht aanvoelende leer en dit strekt zich zelfs uit tot over het dashboard.


Het interieur van de S-Max Vignale is een oase van rust. De geavanceerde wielophanging absorbeert oneffenheden en dempt ongewilde trillingen. 


Deze luxe reisauto is uiteraard uitgerust met het moderne Ford SYNC 3 met Voice Control en 8inch touchscreen. Een volledig geïntegreerd multimedia systeem, dat reageert op jouw spraak commando’s. En met één druk op de knap helpt Active Park Assist je in een parkeervak te manouvreren.


Keuze uit 5 of 7 zitplaatsen

Veelzijdige stoelopties bieden ruim plek voor vijf of zeven personen, met neerklapbare stoelen op de tweede en derde rij waardoor de zitplaatsen en opbergruimte op meerdere manieren aangepast kunnen worden. De tweede en derde rij stoelen kunnen bijvoorbeeld met een druk op de knop neergeklapt worden, waarmee onmiddellijk plaats gemaakt wordt voor sportuitrusting of omvangrijke klusmaterialen.