Houten 030 - 63 44 100 Vianen 0347 - 37 36 36 Culemborg 0345 - 51 57 57
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ford S-MAX

De Ford S-MAX combineert intelligente technologieën en ultramoderne styling, opwindende prestaties en nauwkeurig sturen: dit alles zorgt ervoor dat de Ford S-MAX uniek is in zijn soort.

Flexibiliteit, gebruiksgemak en brandstofzuinigheid worden standaard meegeleverd. En met een reeks aan opvallende technologieën, is dit een van de slimste vijfzitters/zevenzitters die momenteel verkrijgbaar is.


All-Wheel Drive-systeem (AWD)

Het optionele intelligente All-Wheel Drive-systeem (AWD) kan bepalen hoeveel grip, balans in de bochten en reactievermogen er vereist is tijdens natte, droge of gladde omstandigheden en op wisselend terrein. Het systeem is in staat de juiste hoeveelheid vermogen naar de voor- of achteras te sturen, afhankelijk van waar dat het meeste nodig is. Bovendien voorziet dit koppelingssysteem in uitstekende controle en minder verbruik.


5 of 7 zitplekken

Veelzijdige stoelopties bieden ruim plek voor vijf of zeven personen, met neerklapbare stoelen op de tweede en derde rij waardoor de zitplaatsen en opbergruimte op meerdere manieren aangepast kunnen worden. De tweede en derde rij stoelen kunnen bijvoorbeeld met een druk op de knop neergeklapt worden, waarmee onmiddellijk plaats gemaakt wordt voor sportuitrusting of omvangrijke klusmaterialen.
Bekijk de video en zie dat u geen concessies hoeft te doen bij de keuze van een nieuwe auto!