Houten 030 - 63 44 100 Vianen 0347 - 37 36 36 Culemborg 0345 - 51 57 57
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ford Transit Chassis

De Ford Transit is uw beste basis voor een maatwerkopbouw

De kracht en bouwkwaliteit van een vrachtwagen. De flexibiliteit en efficiëntie van een licht bedrijfsvoertuig. De flexibiliteit van een platform met veel om- en opbouw mogelijkheden.


Dat is de Ford Transit Chassis Cabine: gevormd door de reële behoeften van zijn eigenaars, ontworpen in samenwerking met de carrosserie-industrie, en een solide basis voor uw bedrijf.


Een ultra-stevig ladderchassis is verkrijgbaar in vijf verschillende lengtes, met GVM's variërend van 3100 kg tot 4700 kg. U kunt ook kiezen uit een enkele of een dubbele cabine, voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving,handgeschakeld of automaat, waarmee u afhankelijk van de specificatie, een geremd aanhangergewicht tot zelfs 3500kg kunt trekken. De Transit chassis cabine uitvoering is leverbaar met 2 tot 7 zitplaatsen.


De aanschaf van een bestelwagen is maatwerk en een vrijblijvend maatwerk advies is geen overbodige luxe. Maak direct een afspraak met één van onze bestelwagen specialisten, dat kost niets en levert altijd wat op. 

Bekijk hier hoe de Ford Transit uitgebreid getest wordt!