Houten 030 - 63 44 100 Culemborg 0345 - 51 57 57
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De Ford Transit Chassis met EcoBlue dieselmotoren zijn voor 2023 helaas uitverkocht en vooralsnog niet te bestellen. Wel kunnen wij een pro forma offerte opmaken en deze aanpassen als we medio 2023 de prijzen en specificaties definitief binnen hebben voor MY2024. Kijk daarom naar onze jong gebruikte voorraad modellen indien u wensen heeft voor deze veelzijdige bedrijfswagen.

Op zoek naar een nieuwe open laadbak, kipper, koelwagen of toch iets anders? Welke bedrijfswagenombouw u ook nodig hebt, de Transit Chassis is de beste keus voor zware klussen. Met 5 lengtes en talloze opbouwmogelijkheden is de Transit Chassis ontzettend veelzijdig. Extra power nodig? De krachtige 5-tonsuitvoering laadt moeiteloos tot 2967 kg.

Lage operationele kosten

Kiest u de automaat of een handgeschakelde 6 versnellingspak? En gaat u dan voor voorwiel-, achterwiel of vierwielaandrijving? Neemt u AWD, dan rijdt u altijd vol vertrouwen met uw zware lading. Op modderige opritten en ijzige wegen stabiliseert u uw koers met één druk op de knop. De sterke en toch zuinige diesels en de EcoBlue Hybrid verlagen uw operationele kosten en doen dat met een lagere CO2-uitstoot.

Bedrijfszekere, veelzijdige medewerker

Met de enkele en dubbele cabine tot 7 zitplaatsen neemt u stabiele werknemer in dienst. Een slim systeem balanceert 100 keer per seconde het vermogen tussen de aangedreven wielen. En Side Wind Stabilisation helpt het juiste baanvak te kiezen bij windvlagen. De Ford Chassis biedt standaard veel opties. De FordPass Connect modem, de opbergplank boven de hoofdbestuurder en nog veel meer extra's maken deze bedrijfsauto tot een veelzijdige, betrouwbare hulp.

De beste financieringsoplossing voor u

U rijdt zo weg met de Transit Chassis dankzij de aantrekkelijke financieringsmogelijkheden: Financial lease of Operational lease.

Kom langs in de showroom

De Ford Chassis staat bij Crum in de showroom en onze verkopers informeren u graag. Wilt u meer weten over de specificaties, uitrustingsniveaus en beschikbare kleuren? Bekijk dan de brochure, maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs of neem contact op met de vestiging bij u in de buurt.

Bekijk hier hoe de Ford Transit uitgebreid getest wordt!