Houten 030 - 63 44 100 Vianen 0347 - 37 36 36 Culemborg 0345 - 51 57 57
 
 
 
 
 
 
 

De nieuwe transit Connect

De nieuwe Transit Connect nieuwe look, innoverend interieur en geavanceerder dan ooit!


Robuustheid, duurzaamheid en functionaliteit dat is wat de Connect uitstraalt. Naast deze fantastische eigenschappen is de Connect ook meer “Connected” geworden. Dit is te danken aan het nieuwste sync 3 systeem, D.m.v. het geavanceerde spraak systeem kunt u uw handen gewoon aan het stuur houden en op blijven letten op de weg.


De nieuwe Connect is leverbaar met een korte en lange wielbasis hierdoor loopt het laadvolume op tot 3,6m3 en krijgt hij een maximaal laadvermorgen van 890 kg. De nieuwe Connect word geleverd met een van de geavanceerde 75 pk, 100 pk en 120 pk Ford EcoBlue dieselmotoren. Deze motoren zijn innovatieve krachtpatsers die zorgen voor een meetbaar betere efficiëntie, prestatie en verfijning. De nieuwe motoren zorgen voor een gunstiger brandstofverbruik, reageren sneller en zijn stiller dan ooit tevoren.


Kortom: de nieuwe Transit Connect is een uitzonderlijk elegante bedrijfswagen die zowel profiteert van zijn ruimte en kracht, als de nieuwste rijhulptechnologiën die ervoor zorgen dat de bestuurder(ster) veilig en connected op zijn / haar bestemming aankomt.

Bekijk de Transit Connect in deze video!