Houten 030 - 63 44 100 Culemborg 0345 - 51 57 57
 
 
 
 
 
 
 

De nieuwe Ford Transit Connect

De nieuwe Ford Transit Connect is functioneel en efficiënt. Kies voor de variant met lange wielbasis waarmee u tot 3,6 m3 aan lading vervoert. Deze elegante bestelwagen kan uit de voeten met 947 kilo lading en trekt tot 1500 kg moeiteloos van A naar B.

Zuinig en duurzamer

Dat doen zowel de diesel- als de benzine uitvoeringen met een gunstig brandstofverbruik en een lage uitstoot. De dieselvariant rijdt op hernieuwbare en duurzame diesel (HVO) op basis van afgewerkte olie. Gaat u volledig op HVO, dan kan dat de uitstoot van broeikasgassen met 90 procent terugbrengen. Deze duurzame diesel scoort ook bij opdrachtgevers en aanbestedingen!

Maximale efficiëntie

Schakelt u liever zelf of kiest u een automaat? Met de actieve parkeerhulp, verkeersbordherkenning en Pre-Collision Assist rijdt u veiliger naar de volgende klus. Integreer moeiteloos uw smartphone via SYNC 3 en ga een stap verder met de FordPass Pro-app. Hiermee checkt u op afstand de veiligheid, productiviteit en continuïteit van uw Ford Transit Connect-vloot. Op die manier blijft u optimaal in bedrijf!

Uitvoeringen

Trend: De Ford Transit Connect Trend is een mobiele werkplek met ruimte voor een laptop, Ford Pass modem en meer. Daarnaast zijn de zijschuifdeur en opbergruimte boven de voorruit ontzettend handig.
Limited: Ga voor meer met onder andere automatische airconditioning, cruise control en parkeersensoren achter. Het 4.2 inch scherm en lederen stuurwiel bieden daarnaast het comfort dat u wenst.
Sport: De sportstriping, meegespoten bodystylingkit en 17 inch lichtmetalen velgen maken deze bestelwagen tot een stoere blikvanger. En met de Dual Zone airco houdt u altijd het hoofd koel.

De beste financieringsoplossing voor u

U rijdt zo weg met de nieuwe Transit Connect dankzij de aantrekkelijke financieringsmogelijkheden: Financial lease of Operational lease.

Kom langs in de showroom

De Ford Transit Connect staat bij Crum in de showroom en onze verkopers informeren u graag. Wilt u meer weten over de specificaties, uitrustingsniveaus en beschikbare kleuren? Bekijk dan de brochure, maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs of neem contact op met de vestiging bij u in de buurt.
Bekijk de Transit Connect in deze video!