Houten 030 - 63 44 100 Vianen 0347 - 37 36 36 Culemborg 0345 - 51 57 57
 
 
 
 
 
 
 

Ford Transit Connect L1 & L2

Maak kennis met de nieuwe Ford Transit Connect. Dit nieuwe model biedt verbeteringen op alle fronten: een nieuwe look, een vernieuwd interieur en geavanceerde technologieën. De Transit Connect is altijd klaar voor wat de werkdag vraagt.

Ruimte voor iedereen: Ford Transit Connect L2 en L1

De Ford Transit Connect biedt u twee keuzes: de L1 met korte wielbasis (materialen tot 1,75 meter) of de L2 met lange wielbasis (materialen tot 2,15 meter). Het maximale draagvermogen komt daarmee uit op 890 kilo. Het nieuwe interieur zorgt voor meer laadruimte dan ooit tevoren. Haal meer uit uw bestelauto met handige effectieve opbergruimtes, soepel werkende zijdeuren, laadruimteverlichting en een speciaal ontwikkelde beschermde laadvloer.

Connected & slimme technologieën

De nieuwe Ford Transit heeft niet voor niets de toevoeging ‘Connect’. Zo is er het Ford SYNC 3 systeem met spraakbediening, de Pre-Collision Assist om voertuigen en mensen op de weg te detecteren en de Intelligent Speed Limiter om snelheid in de gaten te houden. Daarnaast zorgen de Ford EcoBoost benzinemotor of EcoBlue dieselmotor voor de ideale combinatie tussen vermogen, duurzaamheid en efficiëntie.

Kortom, de nieuwe Ford Transit Connect is een uitzonderlijke bedrijfswagen waarbij u profiteert van zowel ruimte als kracht. De nieuwste rijhulptechnologieën zorgen ervoor dat u als bestuurder veilig én connected aankomt op de gewenste bestemming.

Ford Transit Connect occasion

Bij Crum hebben we een ruim aanbod Ford Transit Connect occasions en nieuwe modellen. Wanneer u kiest voor Crum autobedrijven profiteert u van de onderstaande voordelen:
✓ Officieel Ford dealer
✓ Ford service voor onderhoud en reparatie in huis
✓ Uitgebreid pakket diensten: van lease en pechhulp tot car cleaning en autoschade afwikkeling
✓ Ruime keuze in Ford Transit Connect occasions en nieuwe auto’s
✓ Al sinds 1977 een begrip in Midden-Nederland

Bent u er klaar voor om de nieuwe Ford Transit Connect zelf te ontdekken? Maak dan een afspraak voor een proefrit en ervaar alle comfort en gemakken die u zich maar kunt wensen. 

Bekijk de Transit Connect in deze video!