Houten 030 - 63 44 100 Vianen 0347 - 37 36 36 Culemborg 0345 - 51 57 57
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ford Transit Courier

De vernieuwde Ford Transit Courier is compact van buiten en toch heel ruim van binnen.

Hij mag dan wel de meeste compacte van de Transit-reeks zijn, maar de Transit Courier biedt een toonaangevende laadruimte van 2.3 m3 en is daarmee de grootste in zijn segment. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de Transit Courier een laadlengte van 1.62 m.


De Transit Courier is geschikt voor de drukke steden en is makkelijk te besturen en manoeuvreren, dankzij zijn kleine draaicirkel. En door zijn compacte afmeting, kunt u 'm moeiteloos parkeren.


Alle praktische functionaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en slimme technologie van iedere Transit, samengebracht in een zeer efficiënte compacte bestelauto: dat is de Transit Courier. Intelligente technologieën zoals een achteruitrijcamera, parkeersensoren en Hill Start Assist maken elke reis zo veilig, eenvoudig en stressvrij als mogelijk. Daarnaast is er het geavanceerde Ford SYNC met Voice Control, waarmee u handsfree kunt bellen en gebeld kunt worden. Het systeem kan zelfs uw ontvangen sms-jes hardop voorlezen. (afhankelijk van de compatibiliteit van de telefoon)


Voor alle stops die u tijdens het werk moet maken, zal dat maar zelden zijn om te tanken. Dat komt omdat zijn motoren ontworpen zijn voor uiterst zuinig brandstofverbruik. En hoe vaak u tijdens uw werk ook moet stoppen, het zal maar zelden zijn om te tanken. Dat is dankzij de bekroonde 1,0 liter EcoBoost-benzinemotor en de geavanceerde 1,5 liter Duratorq-dieselmotoren, die ontworpen zijn voor uiterst zuinig brandstofverbruik en lage emissies.

Bekijk de Transit Courier in deze video!