Houten 030 - 63 44 100 Vianen 0347 - 37 36 36 Culemborg 0345 - 51 57 57
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ford Transit Custom L1 & L2

Wat voor werk u ook doet, de Ford Transit Custom staat klaar om aan al uw eisen te voldoen. Kiest u voor een nieuwe Ford Transit Custom, een occassion of gaat u voor lease? We vertellen u hieronder graag meer over de mogelijkheden.

De bestelauto voor iedereen: Ford Transit Custom

De Ford Transit Custom staat bekend om zijn robuustheid, functionaliteit en betrouwbaarheid. Zo is er aan alles gedacht om uw werk makkelijker en efficiënter te maken. Denk aan een grote laadruimte (in twee versies: L1 en L2), handige opbergruimte voor lange ladingen en praktische bevestiging voor de lading. Het comfortabele en duurzame interieur van de Ford Transit Custom zal uw werkdag aangenamer maken, vooral in de cabine die dienst doet als mobiel kantoor.

Innovatieve technologieën

De Ford Transit Custom is een bestelauto die geavanceerder is dan ooit. Zo zijn er technologieën zoals Traffic Sign Recognition, Ford SYNC 3 voor het bedienen van uw telefoon, muziek en navigatiesysteem en Trailer Sway Control voor het veilig trekken van een aanhangwagen. De motoren bieden het perfecte evenwicht tussen prestatie en efficiëntie, met het beste brandstofverbruik in zijn klasse.

Ford Transit Custom occasion & lease

We zijn een officiële Ford bedrijfswagen dealer, met een ruim aanbod Ford Transit Custom occasions en nieuwe modellen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid voor Ford Transit Custom lease. We denken mee met ondernemers en investeren in een langdurige relatie. Ook bieden we verschillende leasevormen aan zoals full operational lease en financial lease. Op de volgende pagina’s leest u meer over de mogelijkheden: Ford leasen en Ford occasions.

Ford Transit Custom bij Crum

Wanneer u kiest voor de Ford Transit Custom bij Crum profiteert u van de onderstaande voordelen:
✓ Officieel Ford dealer
✓ Ford service voor onderhoud en reparatie in huis
✓ Uitgebreid pakket diensten: van lease en pechhulp tot car cleaning en autoschade afwikkeling
✓ Ruime keuze in Ford Transit Custom lease en occasions
✓ Al sinds 1977 een begrip in Midden-Nederland

Bent u er klaar voor om deze bestelauto van Ford zelf te ontdekken? Maak dan een afspraak voor een proefrit bij Crum Autobedrijven en ervaar alle comfort en gemakken zelf.

Ontdek het zelf in deze video!