Houten 030 - 63 44 100 Culemborg 0345 - 51 57 57
 
 
 
 
 

De Ford Transit met EcoBlue dieselmotoren zijn voor 2023 helaas uitverkocht en vooralsnog niet te bestellen. Wel kunnen wij een pro forma offerte opmaken en deze aanpassen als we medio 2023 de prijzen en specificaties definitief binnen hebben voor MY2024. Kijk daarom naar onze jong gebruikte voorraad modellen indien u wensen heeft voor deze veelzijdige bedrijfswagen.

Met de nieuwe Ford Transit kunt u de zwaarste klussen aan. De Transit is comfortabel, krachtig en veelzijdig. Alles lukt met een laadvermogen tot 2,4 ton, een trekvermogen tot 3,5 ton en een laadinhoud tot 10,6 m3. Wilt u nog meer laadvermogen? Kies dan voor de achterwiel aangedreven 4,7 of 5-tons uitvoering welke met groot rijbewijs gereden mogen worden.

Vrijheid dankzij ruimte

De Transit geeft u alle ruimte om te werken. Vervoer probleemloos platen van twee bij één meter plat op de vloer of laad meerdere europallets in. U hebt altijd toegang tot de lading dankzij de brede laaddeuren aan de zijkant, de geoptimaliseerde openingshoogte en de opstap achterop.

Geschikt voor elke klus

De gesloten bestelauto is in 2 hoogte en 3 wielbasis maten leverbaar, waardoor u altijd genoeg ruimte heeft. Vervoert u personen? Kies dan de Kombi. Via de automaat of handgeschakelde versnellingsbak rijdt u passagiers efficiënt, comfortabel en veilig naar de juiste bestemming. Adaptive cruise control, Blind Sport Information System, Cross Traffic Alert, wifi hotspot en meer gemakken maken de nieuwe Transit tot een veelzijdige alleskunner.


Ford Transit Trend: Het standaard model kent al veel luxe met de 8-weg bestuurdersstoel met bijrijdersbank, opklaptafel en opbergruimte. De achterdeuren zijn optioneel tot 270 graden te openen en de sjorogen in de zijwanden maken uw werk gemakkelijk.


Ford Transit Trail: Rij met speels gemak door uitdagend terrein dankzij het WD mechanisch sperdifferentieel. De EcoBlue Mild Hybrid combineert kracht met lage brandstofkosten.

Ford Transit Limited: Wilt u in de cabine een luxere afwerking met standaard een 12" touch screen en aan de buitenkant opvallen met bi-xenon lichtunits, lichtmetalen velgen en de voorbumper in carrosserie kleur? Dan is dit de uitvoering die u moet kiezen!

De beste financieringsoplossing voor u

U rijdt zo weg met de Ford Transit dankzij de aantrekkelijke financieringsmogelijkheden: Financial lease of Operational lease.

Kom langs in de showroom

De Ford Transit staat bij Crum in de showroom en onze verkopers informeren u graag. Wilt u meer weten over de specificaties, uitrustingsniveaus en beschikbare kleuren? Bekijk dan de brochure, maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs of neem contact op met de vestiging bij u in de buurt.