Houten 030 - 63 44 100 Culemborg 0345 - 51 57 57

Hulp bij schade & schade reparatie

Wat te doen bij schade

Hoe voorzichtig je ook bent, een ongeluk zit in een klein hoekje en een schade kan iedereen overkomen. Heeft u schade gereden en is daar een andere verkeersdeelnemer bij betrokken blijf dan vooral rustig en beleefd en vul samen direct het Europees schadeformulier in. Vergeet niet beiden te tekenen op de voorzijde. Waarschuw bij voorkeur de politie (in ieder geval altijd bij letsel van 1 van de betrokken partijen).


Noteer zoveel mogelijk namen en adressen van mogelijke getuigen (ook inzittenden zijn getuigen als ze 16 jaar of ouder zijn) Erken geen aansprakelijkheid en doe geen uitspraken over de toedracht van de aanrijding. Laat dat aan de verzekeraars over.


Meldt de schade direct aan uw tussenpersoon of verzekeraar. Moet uw auto of die van de tegenpartij afgevoerd worden? Schakel dan de alarmdienst in. Het telefoonnummer van de alarmdienst vindt u op uw groene kaart.

Laat een inschatting van de schade door één van onze Schade Specialist maken en vermeld dit op de achterkant van het schadeformulier. Veelal kan Crum Autobedrijven direct voor u starten met de reparatie van de schade en kunt u gebruik maken van gratis vervangend vervoer tijdens de tijd dat uw auto in reparatie is.

Vergeet niet het Europees schadeformulier, inclusief het schadebedrag en de naam van Crum Autobedrijven als reparateur, op te sturen naar uw tussenpersoon of verzekeraar.


Klik hier voor een digitaal Europees schade formulier


Direct een afspraak plannen

Ruitschade herstellen

Sterretje in de voorruit

Controleer uw voorruit geregeld op schade door steentjes. Kleine sterretjes kunnen snel groter worden en het glas doen barsten. Veel sterretjes kunnen door onze monteurs worden verholpen. Wij vullen de beschadiging met een speciale transparante kunsthars, zodat de beschadiging bijna niet meer is te zien. De voorruit is daarmee weer helemaal veilig en het sterretje zal na het vullen niet meer doorscheuren. Vaak kunnen wij een sterretje in de voorruit zonder kosten voor u claimen bij uw autoverzekering.

Direct een afspraak plannen

Scheur in de voorruit

Als er een scheur in uw voorruit zit is het belangrijk dat u deze z.s.m. door een originele voorruit laat vervangen. Natuurlijk een originele fabrieksvoorruit omdat de fabrikant bij het construeren van uw auto een aantal belangrijke functies voor uw voorruit heeft bedacht, waarbij de fabrikant van uw auto als beste weet aan welke eisen uw nieuwe voorruit weer moet voldoen. Tevens gebruiken onze techneuten de door de fabrikant voorgeschreven ruitenlijm, zodat u zeker weet dat uw auto weer origineel is en u er veilig mee kunt rijden. Ook voor een gebroken zij- of achterruit bent u bij de ons op het juiste adres. En uiteraard zuigen wij uw auto netjes uit na een ruitbreuk.

Direct een afspraak plannen


Een Crum monteur aan het werk onder de auto