Houten 030 - 63 44 100 Culemborg 0345 - 51 57 57

Financieren van uw auto

Financieren van uw auto

Uw auto financiert u bij de Crum Autobedrijven via Ford Credit
Ford Credit is een van 's werelds grootste autofinancieringsmaatschappijen en heeft een uitstekende reputatie. Sinds 1963 heeft Ford Credit miljoenen Ford-kopers in Europa geholpen met de aanschaf van hun auto's door producten en diensten te leveren die toegankelijk en betaalbaar zijn.
Door de omvang en expertise van Ford Credit zijn zij uw ideale partner, met een reeks van uitstekende financieringsplannen. Om alle klanten te kunnen bedienen, zijn de plannen van Ford Credit flexibel, scherp geprijsd en eenvoudig af te sluiten.


Één uniforme oplossing is niet altijd geschikt, dat geldt voor voertuigen en dat geldt ook voor financieringen. We bieden een scala aan financieringsmogelijkheden, zodat er altijd een financiering is die het beste bij u past. Bespreek daarom met onze verkoopadviseurs uw wensen zodat wij u de beste mogelijkheden kunnen voorrekenen die het beste aansluiten op uw behoeften. U kunt kiezen ! Meer informatie over de verschillende producten treft u hieronder aan.


Maak direct een afspraak met één van onze adviseurs

Welke Financiering past bij u?

Ford OptionsFord Options geeft u de vrijheid een auto te rijden op de manier zoals u dat wilt. Kenmerkend is de grote keuzevrijheid. Hierdoor sluit Ford Options steeds naadloos aan bij uw wensen. U bepaalt altijd zelf, welke Ford met welke extra’s u koopt. Bovendien bepaalt u zelf wat u aan het einde van uw Options-contract met uw auto doet: inruilen, houden of teruggeven. Met Options is het mogelijk om iedere twee jaar het nieuwste Ford model uit te kiezen in de uitvoering die bij uw persoonlijke stijl past.


Maak direct een afspraak met één van onze adviseurs


HuurkoopHuurkoop is misschien wel de populairste en meest klassieke manier om een nieuwe of gebruikte auto te financieren. De kracht van huurkoop (ook wel ‘gespreide betaling’ genoemd) is dat u precies weet waar u aan toe bent.


U leent het aankoopbedrag of een deel daarvan. Dat betaalt u vervolgens, vermeerderd met rente, in vaste maandelijkse termijnen terug in een vooraf overeengekomen looptijd. De vaste maandbedragen stemt u zelf gemakkelijk af op uw budget door voor een kortere of langere looptijd te kiezen. U heeft de keuze uit een looptijd van zes tot zestig maanden. De rente blijft gedurende de hele looptijd gelijk en een gratis overlijdensrisicodekking is inbegrepen.

Maak direct een afspraak met één van onze adviseurs


Flex Finance


FlexFinance is zeer geschikt als u voor kortere tijd geld nodig hebt om een gebruikte auto te financieren, want u kunt tussentijds kosteloos aflossen, geheel of gedeeltelijk. Daarna is de auto volledig uw eigendom.


Hoe werkt het?

U leent een bedrag en betaalt dit bedrag plus rente in maandtermijnen terug. De hoogte van het maandbedrag kunt u van te voren zelf bepalen ( 2%, 2,5% of 3% van de kredietsom), en staat vervolgens voor de rest van de looptijd vast. Dit maandelijkse bedrag bestaat uit een deel aflossing en een deel rente. De rente is variabel. Hoeveel u per maand aflost, hangt af van de rente op dat moment. Bij een lagere rente lost u automatisch meer af, bij een hogere rente minder. Aflossen kan daardoor korter of langer duren, maar het maandbedrag blijft altijd gelijk.

De voordelen van FlexFinance op een rij:

 • De auto is op uw naam geregistreerd
 • U kiest vooraf zelf een vast maandbedrag: 2%, 2,5% of 3% van de kredietsom
 • Uw dossier wordt efficiënt beheerd via uw persoonlijke adviseur bij Ford Crum
 • Met een eventuele aanbetaling behoudt u uw spaarreserve
 • Flexibele aflosmogelijkheid zonder administratieve kosten
 • Gratis overlijdensrisicodekking

Maak direct een afspraak met één van onze adviseurs


Financial LeaseBij Financial Lease wordt u economisch eigenaar van de auto. De auto komt dus ook op de balans van uw onderneming te staan. De aanschafprijs van de auto exclusief BTW wordt gefinancierd. Hierdoor hoeft u geen beroep te doen op uw kapitaal en kunt u de auto in het bij uw organisatie geldende tempo afschrijven. Flexibel: de slottermijn, het maandtarief en de looptijd worden in overleg met u afgesproken. De rente ligt gedurende de gehele looptijd vast. De auto staat op uw bedrijfsbalans. Na betaling van de laatste termijn bent u volledig eigenaar. Naar keuze, met of zonder slottermijn. Uw bedrijfsmiddelen hoeven niet voor auto’s te worden aangewend.
Uiteraard is de betaalde rente is fiscaal aftrekbaar.
Ook goed te combineren met de zeer aantrekkelijke Ford Autoverzekering. De beste dekking tegen de aantrekkelijkste premie voor uw Ford.


Maak direct een afspraak met één van onze adviseurs


Private lease


Wilt u een gloednieuwe Ford privé leasen voor een vast bedrag per maand, waarbij u alleen nog zelf de brandstof betaalt? Dat kan met Private Lease! Een ander woord voor zorgeloos rijden. Want alles is in uw maandtermijnen inbegrepen. Aan het eind van de looptijd levert u de auto in.


Private Lease van Ford is altijd inclusief:

 • Kosten van reparatie en regulier onderhoud
 • Motorrijtuigenbelasting
 • WA en All-Risk verzekering, inclusief rechtsbijstand en inzittendendekking
 • Eigen risico van € 300,- op CASCO schades en € 0,- op WA schades per gebeurtenis
 • Kosten van pechhulp in binnen- en buitenland
 • Kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud, na 48 uur
 • De afleverkosten en uw afleverpakket
 • U heeft de mogelijkheid de auto aan het einde van de looptijd over te nemen
 • Er wordt een borg van 1 maandtermijn gevraagd.
 • Kortom: u hoeft alleen nog maar te tanken.

Wij hebben doorlopend hele scherpe aanbiedingen op basis van Private Lease en informeren u graag persoonlijk. Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak, daar wordt u altijd wijzer van.


Maak direct een afspraak met één van onze adviseurs

Een verkoper met klanten tijdens het verkoopgesprek