Houten 030 - 63 44 100 Vianen 0347 - 37 36 36 Culemborg 0345 - 51 57 57

Ford Bedrijfswagens

De Crum Autobedrijven zijn officieel Ford bedrijfswagen dealer en bieden een veelzijdige bedrijfswagen lijn aan. Of u nu een compacte bedrijfsauto zoekt voor stadsverkeer of een groot rijbewijs bedrijfsauto voor volume vervoer, bij de Crum Autobedrijven vindt u altijd de passende oplossing. Met onze diversiteit aan motoren, wielbasis maten, hoogte van het dak, laadvermogens, soort van aandrijving en trekgewichten is het vinden van de gewenste bedrijfsauto die bij uw werkzaamheden past bijna altijd gegarandeerd.


Het selecteren van de voor u juiste bedrijfswagen is echt maatwerk. Een bedrijfswagen koop je niet alleen op het uiterlijk of op basis van de prijs! Bij de selectie van een belangrijk stuk gereedschap, is het van belang dat op basis van uw volledige lijst met gebruikswensen de juiste auto wordt geselecteerd. Hier helpen wij u graag bij!


In onderstaande digitale bedrijfswagenshowroom treft u een overzicht van de verschillende beschikbare modellen. Praat u liever direct met één van onze experts, dat kan ook door te klikken op de button ‘’Direct een afspraak maken’’ 


Direct een afspraak maken