Ford Lease

Ford Lease is de eigen leasemaatschappij van Ford.

One-stop shopping bij aanschaf

U regelt uw auto(´s) en uw leasing via één adviseur, gewoon bij uw eigen Ford dealer. Dus minder rompslomp, grotere flexibiliteit en beter advies toegesneden op uw situatie en wagenpark.

One-stop shopping bij onderhoud

Voor al uw onderhoud, dus ook schade, ruiten en banden kunt u terecht bij uw Ford dealer. Ford Lease laat berijders niet van de dealer naar de bandenservice rijden, om ze vervolgens een afspraak te laten maken met de autoruitenservice. Daarmee bespaart u bij Ford Lease honderden euro's per jaar aan werkuren.

Value for money

Het hoge serviceniveau van Ford Lease kan u tegen zeer concurrerende tarieven worden aangeboden, dankzij de internationale schaalgrootte (90.000 auto's in Europa) en de expertise van een gesloten keten.

Full Operational Lease

Met een Full Operational Lease kunt u gebruikmaken van alle diensten die Ford Lease biedt. Voor een off balance-constructie inclusief alle gewenste service-elementen.
 • Totale controle; niets wordt aan het toeval overgelaten. Kosten als afschrijving, rente, reparatie, onderhoud, banden, verzekering, belastingen, 24-uursservice en eventueel vervangend vervoer zijn opgenomen in een vast maandbedrag.
 • Tijdens de gehele contractperiode weet u precies waar u aan toe bent.
 • U hoeft de auto niet als activa op de balans op te voeren.
 • Uw eigen financiële middelen blijven beschikbaar voor uw bedrijfsvoering.
 • Uw Ford adviseur blijft uw aanspreekpunt, wel zo vertrouwd.
 • Keuze uit vele flexibele mogelijkheden. Uw maatwerkbehoefte is onze uitdaging.

Nett Operational Lease

Met een Nett Operational Lease constructie komt uw Ford niet op uw balans maar op die van Ford Lease. U zorgt zelf voor de servicecomponenten zoals onder meer verzekering en onderhoud.
 • Na de leaseperiode kunt u de auto overnemen tegen het vooraf overeengekomen overnamebedrag.
 • Ford Lease is economisch en juridisch eigenaar, zodat u de auto niet als activa op de balans hoeft te vermelden.
 • U houdt uw financiële middelen beschikbaar voor uw bedrijfsvoering.
 • Budgetteerbaar dankzij vaste looptijd en maandlasten.
 • Bij contractuele overname kan de waarde lager zijn dan de marktwaarde. U boekt dan extra winst na afloop van het contract.
 • Houderschapsbelasting is inbegrepen bij uw maandtermijn.
 • Goed te combineren met de zeer aantrekkelijke Ford Autoverzekering. De beste dekking tegen de aantrekkelijkste premie voor uw Ford.


Maatwerkoplossingen:

Er zijn verschillende constructies mogelijk:

Maatwerklease

De eisen die u stelt aan uw wagenpark veranderen mee met de continue ontwikkelingen in uw bedrijf. Wij denken graag met u mee, zodat uw wagenparkbeheer kan meebuigen met die ontwikkelingen.

Starterlease

Ook een startende ondernemer moet met goed gereedschap kunnen werken. Als uw bedrijf nog niet lang bestaat, kunt u nog geen jaarcijfers en dergelijke tonen. Op basis van een gezond ondernemingsplan kijken wij dan toch naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden om een nieuwe Ford tot uw gereedschap te maken. Uiteindelijk is de starter van nu de ondernemer van de toekomst.

Sale and Lease Back

Ford Lease koopt uw bestaande auto(´s) van u en least deze vervolgens aan u terug. Natuurlijk is dit ook mogelijk voor andere merken dan Ford.

 Bekijk de brochure