Ford C-MAX & Grand C-Max

Ford C-MAX & Grand C-MAX

Het gezinsleven is altijd... hectisch. De Ford C-MAX is dan ook ontworpen om elke rit zonder problemen te laten verlopen.


De nieuwe vijfzitter C-MAX, de vijf- of zevenzitter Grand C-MAX: welk model u ook kiest, u zult genieten van een ongeŽvenaarde flexibiliteit, gebruiksgemak en brandstofzuinigheid.


Voeg daar nog eens optimale prestaties, precieze besturing en diverse opmerkelijke technologieŽn aan toe en misschien is dit wel de ideale auto voor u.

C-MAX met 5 zitplaatsen

Diverse geavanceerde technologieŽn die erop gericht zijn u tijd en handelingen te besparen, zijn op een slimme manier geÔntegreerd in deze flexibele en ruime gezinsauto.


Leverbaar met een handsfree achterklep die u makkelijk kunt openen en sluiten door uw voet onder de achterbumper te bewegen: ideaal voor als u uw handen vol heeft.

Grand C-MAX met 5 of 7 zitplaatsen

Bent u op zoek naar optimale veelzijdigheid, dan is de flexibele Grand C-MAX dť auto voor u. Dankzij de handige tussenruimte zijn de achterste zitplaatsen goed toegankelijk. Het ultra-flexibele interieur zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten als gezin.


U kunt ook profijt halen uit een waslijst aan functies, systemen en technologieŽn die allemaal zijn ontworpen om uw leven eenvoudiger te maken. Zo kan de Active Park Assist u bijvoorbeeld helpen bij het inparkeren in krappe ruimtes, geheel moeiteloos en handsfree.

Ford C-MAX op de weg

Bekijk hieronder een test van de ANWB met de Ford C-MAX.