Ford Kuga: een intelligente SUV

Krachtig, verfijnd en met nog meer stijl, zowel in het interieur als in het exterieur. We zijn trots op de Ford Kuga, onze intelligentste SUV ooit. De Kuga heeft een uitstekende opbergcapaciteit en beschikt over de geavanceerde technologieŽn om uw dromen over off-road avonturen waar te maken.


Een intelligente All-Wheel Drive-systeem reageert in een oogwenk op het terrein en de omstandigheden. Active City Stop remt automatisch bij lage snelheid om een botsing te voorkomen.


Met het ‘infotainmentsysteem’ Ford SYNC 3 bedient u uw muziek, de telefoon en navigatie eenvoudig met uw stem. Als u zegt ‘Ik heb trek’ verschijnt er een lijst met restaurants in de buurt. En de Michelingids helpt u bij het zoeken en reserveren van een hotel op uw route. Van wifi via hotspots geniet u met een USB-modem. Mocht er iets gebeuren, dan helpt Ford Emergency Assistance u bij het bellen van het alarmnummer. U kunt SYNC 3 natuurlijk ook gewoon bedienen via het 8-inch-kleurentouchscreen.


En de innovatieve handsfree achterklep op deze SUV is zo makkelijk te bedienen, zelfs met uw handen vol. Beweeg uw voet onder de achterbumper en de achterklep gaat open en dicht.