Ford Mondeo

FORD MONDEO vanaf € 33.050,-
Lease vanaf € 435,- per maand
Bijtelling vanaf € 241,- per maand

Het opvallende design zorgt voor een dynamisch silhouet dat de uitzonderlijke prestaties en zuinigheid van de auto krachtig uitdraagt.

Combineer dit baanbrekende ontwerp met gedegen vakmanschap en ultramoderne technologie, en het resultaat is de meest geavanceerde Mondeo ooit.

Ford adaptieve LED verlichting

Op de lange lijst met innovaties staat onder andere Ford Adaptieve LED verlichting: intelligente koplampen die meedraaien als u het stuur draait, zodat u (bijna) om de hoek kunt kijken. Deze koplampen zijn niet voorzien van gewone lampen maar van ultrazuinige LED's met acht verschillende lichtstanden.

De lichtbundel en intensiteit worden automatisch aangepast bij slechte weersomstandigheden of als u in de stad of op een landweg rijdt.

Opblaasbare gordels achterin

Een andere opmerkelijke innovatie zijn de unieke opblaasbare veiligheidsgordels, die de achterpassagiers op de twee buitenste zitplaatsen airbagbescherming geven op een heel nieuw niveau.

Maak kennis met Ford Vignale

Wat Ford Vignale zo speciaal maakt is de eigendomservaring. Elke stap, ieder element van de ervaring is ontworpen om moderne luxe maximaal te in te vullen: uw tijd.

Ford Mondeo op de weg

Bekijk hieronder een test van de Auto Week van de Ford Mondeo.