Houten 030 - 63 44 100 Vianen 0347 - 37 36 36 Culemborg 0345 - 51 57 57

Hulp bij schade

Wat te doen bij schade?

Hoe voorzichtig je ook bent, een ongeluk zit in een klein hoekje en een schade kan iedereen overkomen. Heeft u schade gereden en is daar een andere verkeersdeelnemer bij betrokken blijf dan vooral rustig en beleefd en vul samen direct het Europees schadeformulier in. Vergeet niet beiden te tekenen op de voorzijde. Waarschuw bij voorkeur de politie (in ieder geval altijd bij letsel van 1 van de betrokken partijen)
Noteer zoveel mogelijk namen en adressen van mogelijke getuigen (ook inzittenden zijn getuigen als ze 16 jaar of ouder zijn) Erken geen aansprakelijkheid en doe geen uitspraken over de toedracht van de aanrijding. Laat dat aan de verzekeraars over.
Meldt de schade direct bij uw verzekeraar (de gegevens van uw verzekeraar staan op de groene kaart) en zorg ervoor dat het compleet ingevulde Europese schadeformulier (vergeet niet de achterkant in te vullen) z.s.m. bij uw verzekeraar komt. Moet uw auto of die van de tegenpartij afgevoerd worden? Schakel dan de alarmdienst in. Het telefoonnummer van de alarmdienst vindt u op uw groene kaart.
Overleg met de Service-adviseurs van de Crum Autobedrijven over de te nemen vervolgstappen m.b.t. de schadereparatie. Zij kunnen ook vervangend vervoer voor u inzetten.


Maak direct een schadereparatie afspraakSchadeformulier Europa

Ruitschade herstellen

Kleine sterretjes kunnen zich verspreiden en het glas doen barsten. Veel sterretjes kunnen door onze monteurs worden verholpen. Wij vullen de beschadiging met een speciale transparante kunsthars, zodat de beschadiging bijna niet meer is te zien. De voorruit is daarmee weer helemaal veilig en het sterretje zal na het vullen niet meer doorscheuren.
Vaak zitten er geen kosten aan het vullen van een sterretje in uw voorruit.
Als er een scheur in uw voorruit zit is het belangrijk dat u deze z.s.m. door een originele voorruit laat vervangen. Natuurlijk een originele voorruit omdat de autofabrikant bij het construeren van uw auto een aantal belangrijke functie voor uw voorruit heeft bedacht. De fabrikant weet als beste aan welke eisen uw nieuwe voorruit weer moet voldoen. Tevens gebruiken onze techneuten de voorgeschreven ruitenlijm, zodat u zeker weet dat uw auto weer origineel is en u er veilig mee kunt rijden.
De Crum Autobedrijven denkenmet u mee in het reduceren van uw eigenrisico bij ruitschade, vraag onze Service Adviseurs naar de mogelijkheden. Vergeet ook niet uw groene kaart mee te nemen op de dag dat wij uw voorruit repareren, dan kunnen wij rechtstreeks met uw verzekeraar de schade afwikkelen, wel zo handig.
Indien uw ruit gebarsten is dan dient u ten behoeven van de verzekering een compleet ingevuld Europees Schadeformulier op te sturen.


Maak direct een schadereparatie afspraakSchadeformulier Europa