Houten 030 - 63 44 100 Vianen 0347 - 37 36 36 Culemborg 0345 - 51 57 57

Uw auto Verzekeren

Ford Autoverzekering

De zorg voor uw veiligheid en zekerheid houdt bij Ford niet op met het bouwen van veilige en betrouwbare auto’s. Daarom bieden wij u Ford Autoverzekering. Samen met onze partner Unigarant bieden wij u een passende en voordelige verzekering.


Wij hebben voor iedereen een passende dekking.

 • 5 jaar aanschafwaardedekking (H3)
Mocht uw auto onverhoopt binnen vijf jaar na aanschaf total loss raken of gestolen worden, dan betaalt Ford Autoverzekering u de aanschafwaarde van uw auto uit. Indien u uw schade laat repareren door Crum Autobedrijven, heeft u geen eigen risico.
 • 3 jaar aanschafwaardedekking (H4)
Wanneer uw auto binnen drie jaar na aanschaf total loss raakt of wordt gestolen, betaalt Ford Autoverzekering aan u de aanschafwaarde van uw auto uit. U heeft geen eigen risico bij schade of ruitvervanging wanneer u uw auto laat repareren via de Crum Autobedrijven.
 • 1 jaar aanschafwaardedekking (H5)
Bij de één jaar aanschafwaardedekking variant wordt de aanschafwaarde aan u uitgekeerd wanneer uw auto binnen één jaar na aanschaf wordt gestolen of total loss raakt. Wanneer u uw auto laat repareren via Crum Autobedrijven is uw eigen risico voor schade €100,- en uw eigen risico voor ruitvervanging €75,-.


Maak direct een afspraak met één van onze adviseurs

Voordelen

Welk verzekeringspakket u ook kiest, u kunt standaard rekenen op heel veel voordelen. De voordelen waar u o.a. bij Ford Verzekering op kunt rekenen zijn:
 • Kies zelf uw aanschafwaardedekking.
 • Een no-claim korting tot 78%.
 • Gegarandeerde reparatie via de official Ford dealer Crum met originele Ford onderdelen.
 • 24-uur schade helplijn (in heel Europa).
 • Rechtstreekse afhandeling schadenota’s tussen Crum Autobedrijven en de verzekeraar.
 • Ongelimiteerde dekking Ford audio- en navigatiesystemen.
 • Gratis dekking van alle niet af-fabriek accessoires tot €500,-.
 • No-claim korting ook geldig voor 2e auto partner.
 • Geen verlies no-claim bij (poging tot) inbraak of aanrijding fietser of voetganger buiten uw schuld om.
 • ECO korting.
 • Gratis opzegservice van uw huidige polis.

Optionele dekkingen:

Tevens kunt u ervoor kiezen om de al uitgebreide Ford Autoverzekering uit te breiden met een aantal optionele dekkingen.
 • Zekerheid voor inzittenden tot €1.000.000 inclusief overlijdensrisicodekking, ook als u met iemand anders meerijdt.
 • Verkeersrechtsbijstandverzekering.
 • Verhoogde dekking niet-af fabriek accessoires tot €2.500,-.
 • Vervangend vervoer in Nederland en in het buitenland.

Maak direct een afspraak met één van onze adviseurs

Link: bekijk de brochure


Auto Schade afwikkeling en reparatie

Onderstaande items van titel een button maken en bijbehorende tekst pas tonen na klik op button

Autoschade afwikkeling en reparatie


Wat te doen bij schade?

Hoe voorzichtig je ook bent, een ongeluk zit in een klein hoekje en een schade kan iedereen overkomen. Heeft u schade gereden en is daar een andere verkeersdeelnemer bij betrokken blijf dan vooral rustig en beleefd en vul samen direct het Europees schadeformulier in. Vergeet niet beiden te tekenen op de voorzijde. Waarschuw bij voorkeur de politie (in ieder geval altijd bij letsel van 1 van de betrokken partijen)
Noteer zoveel mogelijk namen en adressen van mogelijke getuigen (ook inzittenden zijn getuigen als ze 16 jaar of ouder zijn) Erken geen aansprakelijkheid en doe geen uitspraken over de toedracht van de aanrijding. Laat dat aan de verzekeraars over.
Meldt de schade direct bij uw verzekeraar (de gegevens van uw verzekeraar staan op de groene kaart) en zorg ervoor dat het compleet ingevulde Europese schadeformulier (vergeet niet de achterkant in te vullen) z.s.m. bij uw verzekeraar komt. Moet uw auto of die van de tegenpartij afgevoerd worden? Schakel dan de alarmdienst in. Het telefoonnummer van de alarmdienst vindt u op uw groene kaart.
Overleg met de Service-adviseurs van de Crum Autobedrijven over de te nemen vervolgstappen m.b.t. de schadereparatie. Zij kunnen ook vervangend vervoer voor u inzetten.


Maak direct een schadereparatie afspraakSchadeformulier Europa


Ruitschade herstellen

Kleine sterretjes kunnen zich verspreiden en het glas doen barsten. Veel sterretjes kunnen door onze monteurs worden verholpen. Wij vullen de beschadiging met een speciale transparante kunsthars, zodat de beschadiging bijna niet meer is te zien. De voorruit is daarmee weer helemaal veilig en het sterretje zal na het vullen niet meer doorscheuren.
Vaak zitten er geen kosten aan het vullen van een sterretje in uw voorruit.
Als er een scheur in uw voorruit zit is het belangrijk dat u deze z.s.m. door een originele voorruit laat vervangen. Natuurlijk een originele voorruit omdat de autofabrikant bij het construeren van uw auto een aantal belangrijke functie voor uw voorruit heeft bedacht. De fabrikant weet als beste aan welke eisen uw nieuwe voorruit weer moet voldoen. Tevens gebruiken onze techneuten de voorgeschreven ruitenlijm, zodat u zeker weet dat uw auto weer origineel is en u er veilig mee kunt rijden.
De Crum Autobedrijven denkenmet u mee in het reduceren van uw eigenrisico bij ruitschade, vraag onze Service Adviseurs naar de mogelijkheden. Vergeet ook niet uw groene kaart mee te nemen op de dag dat wij uw voorruit repareren, dan kunnen wij rechtstreeks met uw verzekeraar de schade afwikkelen, wel zo handig.
Indien uw ruit gebarsten is dan dient u ten behoeven van de verzekering een compleet ingevuld Europees Schadeformulier op te sturen.


Maak direct een schadereparatie afspraakSchadeformulier Europa