Ford pechhulp

Ford Assistance Servicenummer:
  • In Nederland: 0800-767 3673
  • In het buitenland: +31 70 314 51 69

Moet u er ook niet aan denken om met een lekke band of pech langs de weg te staan en dat er niemand is die u kan helpen? Wij ook niet! Ford en Crum denken met u mee en hebben daar een oplossing voor; namelijk Ford Assistance. Deze pechhulp wordt elk jaar voor u verlengd tijdens het officiŽle door de fabrikant voorgeschreven onderhoud bij de Crum Autobedrijven.

Wat is Ford Assistance ?

Ford Assistance is een pech onderweg service binnen heel Europa. Heeft u een probleem en belt u met Ford Assistance, dan zal er pech onderweg assistentie komen om u weer op weg te helpen of om uw auto naar een Ford Garage te brengen. Het grote voordeel van GRATIS Ford Assistance pechhulp i.c.m. Ford fabrieksonderhoud dat u geen hoge extra kosten heeft voor een wegenwacht abonnement. U kunt uw huidige abonnement bij uw huidige pechhulp aanbieder op zeggen en zo bespaart u toch al snel € 100 per jaar!


Voordelen Ford Assistance:

  • Overal gratis pechhulpservice zowel thuis, onderweg en in het buitenland
  • Gratis vervangend vervoer of hotelovernachting*
  • Ook pechhulpservice voor uw caravan of aanhangwagen 
  • Gratis verlengd na officieel Ford onderhoud volgens het onderhoudsschema
  • Auto-gebonden in plaats van persoonsgebonden, iedereen die in uw auto rijdt kan gebruik maken van Ford Assistance.


Wat gebeurt er als u pech heeft?
Eigenlijk wilt u er liever niet aan denken, maar er kan altijd iets gebeuren onderweg. Een lekke band, motorpech of een ongeval. Gelukkig is Ford er dan om u te helpen.
U belt het Ford Servicenummer, u krijgt dan iemand van de alarmcentrale aan de telefoon. Een serviceauto zal u weer op weg helpen of uw auto naar de dichtstbijzijnde Ford Garage brengen. Ford Assistance zal u twee dagen gratis vervangend vervoer aanbieden als uw auto niet direct weer de weg op kan.


Hoe kan ik me aanmelden voor Ford Assistance?
Als u een nieuwe Ford of Crum A1 Occasion koopt bij de Crum Autobedrijven, dan zit er op deze Ford automatisch 12 maanden Ford Assistance. Daarna hoeft u alleen het door de fabriek voorgeschreven onderhoud stipt te laten uitvoeren bij Crum Autobedrijven en wij verlengen Ford Assistance weer voor u.
In de B-stijl van uw Ford treft u een sticker aan tot wanneer uw Ford Assistance geldig is i.c.m. de max. kilometerstand.


Voorwaarden Ford Assistance
* Lees de separate algemene voorwaarden, waarin u ook een lijst aantreft van de landen waarvoor dit geldt.
 

Een Crum monteur aan het werk onder de auto