Ford werkplaats

Als uw auto in top conditie moet blijven bent u de Crum Autobedrijven aan het juiste adres. U bent bij ons van harte welkom voor onderhoud en/of reparatie van uw auto. Onze technische teams hebben de beschikking over de modernste apparatuur en maken gebruik van de meest innoverende technieken om zo uw auto in top conditie te houden. Onze hoog opgeleide autotechnici staan voor u klaar om u vlot en professioneel te helpen bij onderhoud en calamiteiten. Wij denken altijd met u mee en werken voor u aan de beste oplossingen.


Komen er tijdens onderhoud onverwachte zaken naar voren dan worden deze uitsluitend na overleg met u verholpen. U ontvangt vooraf een prijsopgave voor deze onverwachte werkzaamheden, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent.


Op veel van de onderhoudswerkzaamheden of inspecties kunt u wachten en genieten van een heerlijke kop koffie in ons Ford Café met gratis WiFi. Mocht de reparatie aan uw auto meer tijd kosten, dan bieden wij u de mogelijkheid van een gratis leenfiets of een vervangende auto tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Bij Crum draait alles om uw mobiliteit.


Bij het onderhoud volgens Ford onderhoudsschema krijgt u bij de Crum Autobedrijven GRATIS de mobiliteitsservice "Ford Assistance pechhulp". Hiermee heeft u voor 1 heel jaar, 7 dagen in de week en 24 uur per dag de mogelijkheid om binnen Europa bij pech, een lekke band of een ander technisch probleem met Ford Assistance contact op te nemen. 


Voor onderhoud aan uw auto kunt u altijd telefonisch of online een afspraak met ons maken. Heeft u een defect aan uw auto, dan hoeft u hiervoor geen afspraak te maken. Wij proberen uw probleem zo snel mogelijk te verhelpen zodat u weer veilig en vertrouwd op weg kunt.


Direct een afspraak plannen

Een Crum monteur aan het werk onder de auto