Originele kwaliteit

Originele Ford-onderdelen zijn onderdelen die zijn gefabriceerd conform Ford specificaties en productiestandaards. Ze bieden de kwaliteit, prestaties en de pasvorm van componenten die voor nieuwe auto's worden gebruikt en ze zijn verkrijgbaar bij ons Ford magazijn in Culemborg, Houten en Vianen.

Ford maakt de vervangende onderdelen conform dezelfde standaard als ze auto's bouwen. Met meer dan 100 jaar ervaring met het bouwen van auto's weten we immers hoe belangrijk het is uw Ford 100% Ford te houden om de veiligheid van u en uw passagiers te kunnen garanderen. Wees dus slim en houdt het veilig met originele onderdelen van Ford.


Veiligheid
We zijn vastbesloten ervoor te zorgen dat uw Ford u uitstekende bescherming biedt, voor voetgangers en voor passagiers. Daarom zijn de originele Ford-onderdelen ontworpen, gemaakt en getest om aan streng vastgelegde veiligheidsnormen en homologatie-eisen te voldoen.


Prestaties
Alle originele Ford-onderdelen zijn ontworpen om met elkaar aan een optimale prestatie, compleet comfort en maximale brandstofefficiŽntie te werken. 


Kwaliteit
De hoge normen voor design en fabricage van de originele Ford-onderdelen garanderen dat ze perfect passen, afgewerkt en betrouwbaar zijn. Ze zijn zo ontworpen dat ze perfect passen zonder dat er geweld hoeft te worden gebruikt, of er kieren of vervorming optreden. Ze bieden dezelfde afwerking als productieonderdelen.


Waarde
Houd uw Ford 100% Ford en u houdt toekomstige eigenaars gelukkig. Als u uw auto verkoopt, zullen eventuele kopers blij zijn te horen dat u alleen originele Ford-onderdelen gebruikte. Een geruststelling en zekerheid waar ze graag meer voor betalen.


Duidelijk herkenbaar
U kunt een origineel Ford-onderdeel herkennen aan het originele Ford handelsmerk. Ons makkelijk te herkennen handelsmerk staat vaak op een prominente plaats.


Garantie
Of het nu om onderhoud, reparatie of carrosserieaanpassingen gaat, of om het kiezen van Ford-accessoires, uw Ford-garantie geeft u volledige gemoedsrust tot maar liefst 1 jaar. Alle reparaties worden uitgevoerd volgens de hoogste normen. En daar komt bij dat, wanneer u besluit uw Ford te verkopen, de overdraagbare garantie een extra voordeel vormt voor de nieuwe eigenaar.
De lange carrosserie garantie tot wel 12 jaar, blijft voor de gehele auto alleen geldig als er originele Ford-onderdelen zijn gebruikt bij reparaties. Laat een eventuele schade aan uw auto dus altijd door een officiŽle Ford dealer herstellen.

Direct een afspraak plannen

Een Crum monteur aan het werk onder de auto